Loading...

X - A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE - Előzetes #1 (16E)

87,764 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 27, 2018

X - A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE - NOVEMBER 1-TŐL A MOZIKBAN!

Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik, ott is észreveszi a bűnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve.
Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg, szorong és a mániáival küzd. Kinn a terepen leblokkol, képtelen részt venni a fővárosi rendőrség munkájában és kamaszodó, saját problémáival küszködő lányával sem találja meg a hangot.
A város választások előtt áll. Az utcákon eluralkodik a káosz. Vandálok, tüntetők, anarchisták teszik lehetetlenné a békés életet – az egyenruhások nem érnek rá egy kétséges, bizonyíthatatlan üggyel foglalkozni.
Csakhogy felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) más, mint a többiek, felfedezi kolléganője különleges tehetségét… és meglátja benne a nőt is. Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába: egyre jobban belekeverednek egy szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozatba, amelynek gyökerei valahova a régmúltba nyúlnak és nagyon nagyhatalmú emberekhez vezetnek.

A Liza, a rókatündér írójának, rendezőjének (Ujj Mészáros Károly) és főszereplőjének (Balsai Móni) új közös filmje, különleges látványvilágú, erős hangulatú, hátborzongató thriller, műfaja kivételes és emlékezetes darabja. A filmben olyan nagyszerű színészeket láthatunk még, mint Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Molnár Áron, Olasz Renátó és Szabó Győző.

Szereplők: Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede Fazekas Szabolcs,
Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő,
Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Olasz Renátó, Szabó Győző
Írta: Hegedűs Bálint és Ujj Mészáros Károly - Operatőr: Szecsanov Martin
Producer: Muhi András, Ferenczy Gábor
Rendezte: Ujj Mészáros Károly

Mozibemutató: 2018. november 1.
Színes magyar thriller
Gyártó: Focusfox Stúdió
Játékidő: 114 perc
Korhatár: 16E
Forgalmazó: InterCom
Facebook:
https://www.facebook.com/XARendszerbo...

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...