Loading...

Johan Kettenburg - Alles is over (officiële videoclip)

3,329 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Premiered Mar 13, 2019

Volkszanger Johan Kettenburg lanceert heerlijke onvervalste smartlap ‘Alles is over’

De in Hilversum geboren en getogen volkszanger en ultieme vertolker van het levenslied Johan Kettenburg, lanceert zijn nieuwste single ‘Alles is over’!

Voor de productie van deze heerlijke onvervalste smartlap is Johan een samenwerking aangegaan met producer Jeroen Dirksen en componist Bram Koning. Die samen reeds verantwoordelijk waren voor hits van André Hazes en Gerard Joling.

De single + clip ‘Alles is over’ gaat over het verlies van zijn grote liefde die kiest voor iemand met geld. Uiteindelijk is Johan dus veel beter af en geniet weer van het leven.

Een hoogtepunt voor hem was om in het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen optreden. In 2013 doet Johan Kettenburg zelfs mee aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar hij het dankzij een wildcard van André & Roxeanne Hazes tot de finale wist te schoppen.

In zijn ruim 20-jarige muzikale carrière heeft hij vele succesvolle singles uitgebracht zoals: ‘Jij laat mij zien wat liefde is’, ‘Al jouw woorden zijn teveel’, ‘Als jij maar bij mij bent’, ‘Wacht nog heel even’, ‘Mijn Zoon’ en ‘Waar is het feestje’. Voor de single ‘Mij krijg je niet stuk’ ontvangt hij in 2015 zelfs de ‘Sena Demopanel Award’ tijdens de Buma-NL dag in Den Bosch.

Johan is een graag geziene zanger en zet in menige kroeg en op diverse grote podia de boel op stelten met zijn muziek. Hij is hierdoor met name een bekend gezicht geworden in niet alleen ons eigen land, maar ook in Westendorf, Spanje en zelfs Turkije.

Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

Muziek & Tekst: A.L. Koning
Publishing: Alkon Music
Productie: Jeroen Dirksen
Clip Productie: www.jt-media.nl
Label: www.ultimatedisk.nl
Website www.zanger-johan-kettenburg.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Zangerjohank...
Meer info: zanger-johankettenburg@hotmail.com / 06 30411393

Persbericht volgt binnenkort!

Loading...

Chat Replay is disabled for this Premiere.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...