Loading...

Culinarist Aardpeer 2113

349 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 9, 2010

De Amersfoortse Kunstschilder Norbertus en de Hoevelakense Topkok Ruud Jansen hebben één ding gemeen: een kleurrijk pallet. Daar waar de Topkok met alle kleuren van het culinaire pallet speelt, mengt de Ambassadeur van de Kleur acrylverf tot een rijk kleurgebruik. Norbertus zegt van zichzelf dat hij in hart en nieren een Bourgondiër is en Ruud wil zijn gasten vooral laten genieten. Het is dus niet zo verwonderlijk dat deze kunstschilder een gastoptreden verzorgde tijdens de Opendag Kookatelier 'Culinarist' op zaterdagmiddag 9 oktober 2010.

Het kleurrijke pallet is niet de enige overeenkomst, beiden zijn in de Keistad geboren en goede bekenden in het Amersfoortse culinaire wereldje. Tijdens de Opendag heeft Norbertus op een Big Green Egg, de Rolls Royce onder de barbecues, een 'Wildtafereel' geschilderd, geïnspireerd op Leonardo Da Vinci en Lambiek.

Een andere gewaardeerde gast was Moestuin De Aardpeer van de Veenwal te Hoevelaken.

De gratis Opendag Kookatelier 'Culinarist' werd op zaterdag 9 oktober 2010 van 12.00-17.00 uur gehouden aan de Drs. W. van Royenstraat 11a te Hoevelaken. Nadere info:
www.culinarist.nl
www.norbertus.org
www.weldamwines.nl
www.deaardpeer.nl
www.uwslager.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...