Loading...

Gambyong PKJT by UKJGS UGM.mp4

2,815 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 22, 2012

Tari Gambyong punika salah satunggal beksan saking Surakarta. Miturut kabar gethok tular ingkang kepanggihan, tembung gambyong kapendhet saking juru tari (tledhek) kawentar kanthi asma Mbok Gambyong. Dados, tari gambyong punika asalipun saking kawula alit ingkang sumrambah dumugi kraton Ing wiwitan 1950-an

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...