Loading...

Korte uitleg medewerkersonderzoek

1,007 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 12, 2015

Animatiefilm over de toegevoegde waarde van medewerkersonderzoek. In deze korte video wordt uitgelegd wat medewerkersonderzoek is en wat medewerkersonderzoek voor organisaties kan betekenen .

Waarom medewerkersonderzoek?

In het filmpje wordt beschreven dat het ontbreken van medewerkersonderzoek kan leiden tot ongewenst personeelsverloop. Medewerkers die namelijk niet op worden gemerkt kunnen dusdanig gefrustreerd raken dat zij de organisatie uiteindelijk verlaten. Hiernaast leidt het gebrek aan medewerkerstevredenheid tot minder klanttevredenheid en dus ook minder winstgevendheid.

Medewerkersonderzoek van PRESEARCH

De uitleg gaat in op de onderzoeksmethode die door PRESEARCH wordt toegepast. Medewerkersonderzoek heeft als doel om medewerkers bij de bedrijfsvoering te betrekken.

In de onderzoeksmethode van PRESEARCH wordt er gekeken naar a.) medewerkerstevredenheid, b.) inbedding in organisatie en c.) organisatiecultuur. De vragenlijsten PRESEARCH zijn responsive en kunnen hierdoor op verschillende platformen zoals een iPad of PC in worden gevuld.

Hierdoor is er een toegankelijk medium waar medewerkers hun verbeterpunten en frustraties kunnen uiten. Vervolgens ontvangen managers via hun dashboard omgeving de verzamelde resultaten. Op basis van deze gegevens kunnen zij direct met de aangedragen verbeterpunten aan de slag.

Website
http://www.presearch.nl

Twitter
https://www.twitter.com/presearch_nl

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/pres...

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...