Loading...

Lasinen lapsuus - Hirviöt

297,214 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 10, 2012

Lapselle hirviö voi olla todellinen.

Ota kantaa aiheeseen: http://www.facebook.com/lasinenlapsuus


Lasinen lapsuus haluaa kannustaa kaikkia osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun ja kertomaan mielipiteensä vanhempien vastuullisesta alkoholinkäytöstä Lasisen lapsuuden Facebook-sivulla osoitteessa: facebook.com/lasinenlapsuus. Oman mielipiteen voi jättää sivulle nimettömänä. Myös muiden jättämät mielipiteet ovat luettavissa. Kooste kansalaisten näkemyksistä julkaistaan netissä pikkujoulukauden evästykseksi.

Lasinen lapsuus haluaa muistuttaa, että vieläkään ei yleisesti ymmärretä, kuinka paljon kodin alkoholinkäyttö heijastuu lasten tunne-elämään ja siihen, miten luottavaisesti lapsi suhtautuu tulevaisuuteen. Liian usein ajatellaan, että vain aikuiselle päivittäiseksi ongelmaksi muodostunut juominen on lapselle haitaksi. Joka neljännelle suomalaislapselle aiheutuu kuitenkin haittoja kodin alkoholinkäytöstä.

Lasinen lapsuus-toimintaa ylläpitää A-klinikkasäätiö. Tämän filmin on suunnitellut ja toteuttanut Havas Worldwide Helsinki yhdessä Grillifilmsin, Sauna Internationalin ja Studio Arkadenan kanssa.

http://www.havasww.fi
http://www.grillifilms.fi
http://www.saunainternational.tv
http://www.arkadena.si

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...