Loading...

The Great Awakening tour - Leeland + InSalvation Juli 2012 - PROMO

707 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 23, 2012

Aanbidding komt uit het hart. De Amerikaanse moderne worship band Leeland begrijpt dat als geen ander. De groep werd mede daarom in korte tijd een sensatie en komt nu voor een langverwachte tour naar Nederland! InSalvation, een aanbiddingsband van eigen bodem, verzorgt het voorprogramma. Samen staan ze garant voor unieke avonden waarin de muziek niet alleen het hart raakt, maar vanuit dat hart vervolgens ook aanbidding vloeit.

De tour die Leeland in Nederland op 13 juli begint, is de eerste die de groep met een avondvullend programma door ons land maakt. Enkele jaren geleden gaf de band laaiend enthousiast ontvangen optredens op de EO Jongerendag en het Xnoizz Flevo Festival en ze verzamelde er duizenden nieuwe fans door. Geen wonder, want Leeland is een bijzonder fenomeen. Het was het lied 'Tears of the Saints' dat de Amerikaanse groep uit Houston in de schijnwerpers zette; een ingrijpend nummer dat emotionele muziek als geen ander koppelt met even emotionele aanbidding. Leeland werd een ongekende sensatie en gold al snel als toonaangevende band op gospelmuziek gebied. Niet alleen vanwege hun muzikale vernieuwing (de songs van Leeland houden het midden tussen Coldplay, Matt Redman en een geheel eigen geluid), maar ook dankzij het grote charisma van zanger en liedjesschrijver Leeland Mooring, naar wie de band vernoemd is. Met Michael W. Smith als één van haar grootste fans heeft de band inmiddels vier albums op haar naam staan, met als meest recente 'The Great Awakening', een album dat de opwekkingen uit het verleden gebruikt als inspiratie voor het verlangen naar een opwekking nu. Tijdens de komende concerten zal Leeland dan ook niet alleen haar bekendste nummers tot nu toe laten horen, maar ook nieuw materiaal van haar recente CD.

Het voorprogramma op de avonden wordt verzorgd door InSalvation. En een betere 'match' is bijna niet denkbaar. In Nederland en verschillende Europese landen heeft InSalvation van zich doen spreken met gepassioneerde aanbidding. Vorig jaar bracht de groep haar debuutalbum uit en enkele maanden geleden debuteerde ze een enthousiast onhaalde nieuwe song en videoclip met 'Lord, We Will Go'. InSalvation's muziek is al eens omschreven als een aanstekelijke mix van Opwekking, Hillsong United en Chris Tomlin. Momenteel werkt de band aan nieuw materiaal dat ook op deze concerten te horen is.
Hoe dan ook; een bijzondere avond is gegarandeerd!

De concerten met Leeland en InSalvation zijn op de volgende plaatsen: (aanvang 20.00 uur)
13 juli Goes, Sporthal Goes / Sportpunt Zeeland (Zwembadweg 1-5 4463 AB)
 // in samenwerking met www.gospelatsea.nl
14 juli Leiden, God Centre (Lammenschansweg 141-F, 2321 HS)

15 juli Hilversum, Thousand Hills (Neuweg 148, 1214 HA)

18 juli Veendam (nadere informatie volgt)
19 juli Zwolle , Koningskerk (Landsheerlaan 5, 8016 ET)


Meer informatie http://events4christ.nl/?cat=1&id=438
Meer informatie http://events4christ.nl/?cat=1&id=438
Meer informatie http://events4christ.nl/?cat=1&id=438
Meer informatie http://events4christ.nl/?cat=1&id=438

Volg Events4Christ op:
http://www.facebook.com/events4christ
http://www.twitter.com/events4christ

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...