Loading...

OnlineTuesday #48 | The Floor is Yours

113 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 11, 2014

Op 9 december was Online Tuesday’s jaarlijkse ‘The Floor is Yours’ er weer. En net als voorgaande jaren waren ook dit jaar weer mensen die 5 minuten de tijd kregen om de zaal te overtuigen van hun nieuwe bedrijf, product, dienst of idee. En de zaal wees ook een winnaar aan. Maar… Anders dan voorheen was er dit jaar een Dragon’s Den, een jury die aandachtig meeluisterde en kritische vragen stelde. En die ‘draken’ waren niet bepaald de minsten!

Pitchen bij The Floor is Yours is lastig: in 5 minuten de essentie van je plan uitleggen aan een zaal van bijna 200 mensen en 500 online kijkers kan de zenuwen best een beetje kietelen. Want naast een strak verhaal moet je ook nog hun sympathie zien te winnen. Heb je wel de X-factor?

Jury:
En dit jaar was het dus nóg wat trickier. Want niet alleen de zaal wees een winnaar aan, maar ook een jury bestaand uit 3 gepokte en gemazelde ondernemers en investeerders. Dus maak je borst(en) maar nat, want dit zijn de mensen die je aan een kort kruisverhoor zullen onderwerpen als je zo dapper bent het podium te pakken.Heleen Dura-van Oord

In 2001 richtte Heleen DQ&A Media Group op en sindsdien heeft zij dat bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Vanuit DQ&A stond zij mede aan de wieg van Online Tuesday. In de tussentijd richtte zij een investeringsmaatschappij op en startte zij de LOEY Awards voor de ‘leading online entrepreneur of the year’. Heleen is lid van de adviesraad van het IAB, bestuurslid van Bizworld en mentor bij Rockstart/Startupbootcamp. Helemaal verrassend is het dus niet dat zij in 2013 werd verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar.

Bert-Jan ten Kate

Bert-Jan werkte in het verleden o.a. aan het Admarkt-systeem van eBay/Marktplaats en was ‘manager monetisation’. In 2011 begon hij Massarius om die monetarisering in te zetten voor (online) uitgevers door hen een trading desk te bieden die zo goed mogelijk faciliteert in programmatic trading.

Yme Bosma

Behoeft Yme nog introductie? Echt? Goed dan, maar kom dan eerst even onder je steen vandaan. Klaar? OK, hier is de management summary: Lost Boys, Media Republic (Eccky), Hyves, zeilen, een eigen boot op zonne-energie. En sinds vorig jaar is Yme program director smart energy bij Rockstart Accelerator.

Ik zei het al: niet bepaald de minsten, nee. Maar wie weet zit jij over 10 jaar in onze jury als je pitch goed is. Ga je de uitdaging aan? Stuur dan vóór 26 november a.s. je pre-pitch in; alle voorwaarden vind je hierrrrr.

En eh… tot 9 december a.s.!

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE, DQ&A Media Group en PostNL.

De events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Nextail, MeasureWorks en Massarius.

https://www.eventproducent.com/
https://www.facebook.com/eventproduce...
https://www.linkedin.com/company/even...
https://plus.google.com/+Eventproducent
https://twitter.com/EventProducent

  • Category

  • Song

  • Artist

  • Licensed to YouTube by

    • UMG (on behalf of Virgin); CMRRA, UMPI, SOLAR Music Rights Management, ASCAP, EMI Music Publishing, UBEM, UMPG Publishing, Sony ATV Publishing, and 8 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...