Loading...

THE GALVIN GROUP - TOORAK GARDENS - 3D WALKTHROUGH

1,725 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 11, 2016

This project in Toorak Gardens in Adelaide SA provided a great design challenge for the Galvin Group.

The only access to the backyard was via a narrow side pathway and door. The design brief was to implement a 15 metre long lap pool with large steps and play area + heated spa.

The alfresco area was also greatly enlarged with a newly designed outdoor kitchen area and fireplace. The back shed was completely transformed to become a gymnasium and guest bedroom with ensuite. A poolside portico and rear pavilion was also designed to complement the existing architectural style of the house.

The use of natural Alpine stone and warm Pacific teak decking in the design gave the project a relaxed feel, coupled with dark charcoal granite pool coping and paving.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...