Upload

Loading...

GO! knappe koppen - categorie Surrealistisch Dames - 14 maart 2010 Tongerlo

2,340 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on May 7, 2010

De wedstrijd en finale GO! beste leerling haartooi wordt jaarlijks samen met de Unie van Belgische Kappers georganiseerd. Voor deze twaalfde editie namen 380 leerlingen haarzorg uit de derde graad beroepssecundair onderwijs van 18 GO! scholen deel aan de wedstrijd in het Sporta-centrum te Tongerlo.

Van s morgens vroeg tot s namiddags werkten de deelnemers aan hun creaties waarbij ze zich lieten inspireren door de laatste modetrends. De leerlingen werkten rond drie themas: street fashion, gala en surrealisme. Binnen elke categorie werden per studiejaar 3 finalisten gekozen. Een kapsel moet aan 3 criteria voldoen: het moet creatief en origineel zijn, de snit moet duidelijk geaccentueerd zijn en de afwerking moet perfect zijn, aldus Jef De Bie, voorzitter van de jury.

Deze reportage focust op de wedstrijdcategorie Surrealistisch Dames.
Jill Jennes haalde de eerste prijs in deze categorie.

"Knappe koppen" past in de filosofie en het pedagogisch project van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Elke leerling is een VIP en moet op school de kans krijgen zijn of haar talent te ontdekken en te ontplooien. Een school die deelneemt aan Knappe Koppen geeft bovendien aan dat ze trots is op haar leerlingen en gelooft in de kwaliteit die de leerlingen brengen. Het is net die wisselwerking die wij met deze wedstrijd ook willen onderlijnen, aldus Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder GO!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...