Loading...

Lääkkeet ovat Huijausta? - Antti Heikkilä | Dosentti

58,476 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 4, 2019

Ovatko lääkkeet uhka suomalaisille? Miksi meidän on syötävä prosessoitua valmisruokaa ja miksi lihan syönti on paha juttu? On verenpaine lääkkeitä ja mielenterveys lääkkeitä, jotka eivät hoida sairautta, mutta lievittävät oireita. Yleensä ajatus on, että lääkäri auttaa potilasta, mutta nyt on lääkärien keskuudessa leviää ajatuksia, että lääketeollisuus tekee lääkkeistä tehottomia, jotta lääkkeiden myynti olisi suurempaa. Myös K-kauppa ja S-ketju Suomessa myyvät prosessoitua kemikaaleja täynnä olevia ruokia, ja ne sairastuttavat ihmisiä enemmän ja enemmän. Jopa kouluissa lapset syövät perunamuusi, joissa on yli 10 eri kemikaalia. Miksi Glyfosaatti on ruuan viljelemisessä laajasti käytettyä? Tämä myrkky tekee ihmisten suolistolle hallaa ja sairastuttavat heitä. Miksi psyykkisiä ongelmia hoidetaan kemiallisesti? Pienillä elämäntapa muutoksilla voi parantua paljon paremmin, kuin jatkuvilla pillereillä.

Tämä vaarallinen huijaus on hankala paljastaa. Antti Heikkilä on joutunut trollikampanjan kohteeksi tuodessaan muita mielipiteitä esille. Hän yritti julkaista tutkimusta, joka olisi osoittanut monien eri lääkkeiden vaarallisuuden ja Suomen kauppaketjujen tuotteiden sisältämiä vaarallisia kemikaaleja. Hänen kirjansa bännättiin S-liikkeen ja K-kaupan myymälöistä. Prosessoitu valmisruoka on pitemmällä tähtäimellä uhka Suomalaislle, Antti Heikkilä ei ole päässyt aikaisemmin edustamaan kantaansa Ylen kanavilla, MTV3 ohjelmissa, tai missään valtamedioissa. Tänään Dosentti Arto Luukkasen kanssa keskustelu lääkkeistä ja ruuasta - miten lääkkeet ovat huijausta.

Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Hän toimii haastattelijana ohjelmassa "Dosentti"
------------------------------------------------------
Dosentti Jaksot
http://alfatv.fi/ohjelmisto/dosentti/
------------------------------------------------------
Uusisuomi
http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusi...
------------------------------------------------------
Facebook
https://www.facebook.com/luukkanenarto/
------------------------------------------------------

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...