Loading...

The BOX - Eurosport - Avsnitt #5 - Sverige och Ryssland

3,867 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 14, 2012

Den här veckan besöker The Box vår egen huvudstad, Stockholm, där huvudtränaren Rickard Walén uppfört en CrossFitbox mitt i stadens centrum. Vi träffar en medlem, Thomas Mellgren, 34, som upptäckte CrossFit för två år sedan när han lämnade sitt kontorsjobb för att tillsammans med sin fru öppna en blombutik som bara ligger ett stenkast från boxen han tränar i.
Vi lyssnar också på Karl Dyall, en professionell dansare vars karriär räddades av CrossFit sedan han drabbades av en allvarlig höft- och benskada under 2005.
Efter Sverige stannar The Box till i Moskva, Ryssland. Den ryska huvudtränaren, Eugeny Bodachev, demonstrerar här sin "ryska specialare": ett WOD utomhus, mitt i en park i stadens centrum.
Vi stöter på Julia Sedova, 25, som efter att ha börjat med CrossFit för ett år sedan nu älskar fitnessporten så mycket att hon bestämde sig för att sluta på sitt dagjobb som finansiell planerare och istället bli CrossFit-tränare på heltid. Nu är hon i full färd med att upprätta en ny box i Moskva, som planeras öppna i juni.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...