Upload

Loading...

Kota Karawang oleh Asep Darso

49,912 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 26, 2012

Padataran tatar sunda
nu aya di Jawa Barat
kakoncara lalega kupasawahan

pangkal perjuangan
sagala nu moal ilang
dibimbing kabudayaan
nanjerkeun kota Karawang

Teu kurang tempat wisata
tanjung baru jeung pisangan
tanjung pakis,walahar
curug cigentis

Ngarundatkeun pangwangunan
ngamumule kasenian
indah tertib aman bersih
tujuan Kota Karawang

Karawang...
tandang mangkalang
ngawangun sagala idang

Karawang...
kota Karawang
berjuang gagah bertentang

Mugia sing cinekanan
cita-cita na Karawang
sing laksana sagala anu diseja..

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...