Loading...

Workshop Schrijven Met Vertrouwen

300 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 6, 2011

http://www.rondejoode.nl - Heb je al tijden plannen voor een eigen boek, maar ben je nog niet begonnen? Of ben je al begonnen, maar loop je vast? Wist je dat je met een boek een verschil kunt maken in het leven van anderen en dat van jezelf? Jouw leven kan zowel zakelijk als professioneel en financieel enorm veranderen met een eigen boek.

Veel mensen kijken op tegen dit proces. Begrijpelijk, want het is een traject waarbij je vooral jezelf en jouw blokkades tegenkomt. Reden waarom Jouw Schrijfcoach Ron de Joode met een workshop over dit onderwerp komt.

Deze workshop geeft inzicht in alle obstakels, blokkades, angsten en frustraties als het op het schrijven van een boek aankomt. De schrijfcoach geeft waardevolle tips om deze belemmeringen een halt toe te roepen.

Deze workshop is vooral een aanrader voor mensen die werkzaam zijn in de dienstverlening, zoals: coaches, trainers, adviseurs, therapeuten, advocaten, juristen, bloggers, marketeers, zzp-ers, kenniswerkers, consultants en natuurlijk beginnende auteurs.

Tijdens de workshop onthult Ron onder meer:

* Wat de vijf belangrijkste voordelen zijn om zakelijk een boek te schrijven. - Heel veel ondernemers kennen deze geheimen niet en passen het dus ook niet toe. Als je naar de workshop komt, zal ik je ze onthullen.

* Wat de voornaamste reden is waarom JIJ nog geen boek hebt geschreven. - En dit heeft niets met 'geen tijd' of 'geen geld' te maken...

* Hoe je jouw (zelf)vertrouwen (weer) vergroot en wat je kunt doen om van een writer's block af te komen. - Als je deze techniek leert te beheersen, hoef je nooit meer last te hebben van schrijfangsten en/of schrijfblokkades.

Behalve dat vertelt Jouw Schrijfcoach Ron de Joode ook meer over de nieuwe editie van "De Blauwdruk Voor Jouw Beste Boek Ooit", het tweedaags live event waarbij de deelnemers leren hoe ze stapsgewijs binnen zeer korte tijd hun eigen exclusieve boek kunnen schrijven.

Voor details en nadere informatie: http://www.rondejoode.nl/workshop-sch....

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...