Loading...

vilken e cigg är bäst? - Bästa e-cigg 2017

59 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 9, 2017

vilken e cigg är bäst https://goo.gl/B9G3Be

Har du tänkt sluta röka men är nybörjare på e-cigaretter? Man bör se E-Cigaretter som ett bra alternativ till vanliga cigaretter. En cigarett-liknande E-cigarett fyller du inte på med E-juice då den redan är fylld. VAD ÄR EN E-CIGARETT? Skillnaden mellan en e-cigarett och en traditionell cigarett är att el-ciggen ger ånga istället för skadlig rök. Det finns numera många olika sorter e-cigaretter med olika utseenden men det som alla har gemensamt är att de består av ett batteri, en vätskebehållare fylld med smaksatt olja (”e-juice”), samt en förbrännare som skapar värme. Värmen förvandlar vätskan till ånga, som användaren drar i sig istället för rök. Du väljer själv om du vill fylla din e-cigarett med nikotinfri eller nikotinhaltig e-juice. Ångan från en e-cigarett har en smak, men är praktiskt taget luktfri. Det finns många smaker att välja på och de flesta luktar inte överhuvudtaget. Med vissa smakrika varianter och speciellt de som innehåller vanilj, kan du och andra uppleva en svag och behaglig doft just precis när du blossar ut, men även den försvinner inom några sekunder. Med e-cigarett kan man alltså uppleva "rökkänsla" var som helst utan att besvära någon annan. Man kan använda en elektronisk cigarett fritt i hemmet eller i bilen, utan att det märks i luften överhuvudtaget. Utan stinkande fimpar, och utan någon eld med dess risker. Någon lukt från e-cigaretten finns inte heller kvar i hår, kläder eller på fingrarna, och det blir inga synliga spår i form av gula tänder och missfärgade fönsterrutor. Att använda e-cigg kallas för att "vejpa", från engelska "vape" dvs dra i sig ånga "vapor". "Vejpa" blev ett svensk nyord 2015!

ÄR EL-CIGG TILL FÖR ATT SLUTA RÖKA? El-cigg är ett alternativ till traditionella cigaretter, eller ett komplement för att röka mindre. Visserligen är e-cigaretten ett ypperligt alternativ för den som vill sluta röka, men el-ciggen är lika uppskattad som komplement till vanlig rökning. För att röka mindre, eller för friheten att kunna ”röka” inomhus, i bilen, eller på jobbet. Eller helt enkelt för att det är gott! Så använd din elektroniska cigarett på det sättet som passar just dig - för när allt kommer omkring så är varje cigarett som du inte röker bara bra för din hälsa och din omgivning!

HUR KÄNNS DET ATT "RÖKA" MED EN E-CIGARETT?

Ett bloss från en e-cigarett liknar känslan av att röka en analog cigarett. De flesta blir förvånade över att det blir ett riktigt halsbloss. "Rivet" styrs av hur mycket nikotin e-vätskan innehåller samt sammansättningen av vegetabiliskt glycerin och propylenglykol i vätskan. Med en e-cigg kan du göra "rök"ringar, blåsa genom näsan …vad man nu har för vana, precis som med cigarettrök. Smaken är lik, men ändå väldigt annorlunda. Ångan från en e-cigg smakar gott, och kan, om du vill, påminna om tobaksmak - men den kan aldrig smaka exakt som cigarettrök. Allting handlar om vilken smak du väljer. Många som slutar röka med hjälp av en e-cigg söker just något som "smakar som en cigg" och flera av våra egna smaker är blandade för att matcha just ditt behov. Men ett tips är att testa lite olika smaker - för vem vet - din favoritsmak kanske blir något du inte förväntade dig!

VAR KOMMER E-CIGGEN IFRÅN, OCH VART ÄR DEN PÅ VÄG?

En kort sammanfattning av den elektroniska cigarettens historia: E-cigaretten uppfanns av den kinesiska apotekaren Hon Lik år 2000. 2003 började den säljas inrikes, och exporteras 2005-2006. E-ciggen har från början varit kontroversiell. Myndigheterna har haft svårt att komma fram till hur e-cigaretten skall klassificieras. Den kan innehålla nikotin, den används som en cigarett, av rökare (eller f.d. rökare)…. men den är inte en cigarett, innehåller inte tobak, och man röker den inte… Myndigheter har traditionellt endast haft tre val av hur en produkt skall klassificieras: konsumentprodukt, tobaksprodukt eller läkemedel. Konsumentprodukt hade varit det mest passande och mest logiska valet för tekniken och e-vätskan som används i e-cigaretten. Ändå har svårigheten att skilja mellan ånga och rök, samt okunskap om nikotin, fått många länder att överväga klassificiering av e-cigg som tobaksprodukt, alternativt läkemedel. Vad är en e-cigarett? Är el-cigg till för att sluta röka? Hur känns det att "röka" med en e-cigarett? Var kommer e-ciggen ifrån, och vart är den på väg? Hur påverkar en e-cigarett min hälsa? Kan jag använda min el-cigarett överallt? Med eller utan nikotin? Har el-cigg några bieffekter? Är det dyrt med el-cigg? Finns det nackdelar med e-cigarett? Vad menas med subohm, och är det något för mig? Vad gäller för ungdomar och el-cigg? Varför smakar inte min e-cigarett som den brukar?

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...