Loading...

Dag van het Park "Natuurlijk Waterland" in Spijkenisse - juli 2018

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 2, 2018

Bewonersgroep Waterland http://www.bewonersgroepwaterland.nl/ organiseerde op zondag 1 juli 2018 de Dag van het Park. "Natuurlijk Waterland" aan de Zuidrand van het Park Waterland in Spijkenisse.
Op deze schitterende dag vol activiteiten kon men de Kindermoestuin bezoeken, de zon van ´dichtbij´ bekijken bij sterrenwacht Tweelingen https://www.sterrenwachtspijkenisse.nl/ , een demonstratie Kettingzagen van de gemeente Nissewaard. Ook een leuke show met honden van de Kynologen Vereniging Voorne-Putten e.o. https://www.kvvp.nl/. Paardrijden met Manage Ruiterhoek, insectenhotels maken met Leotine´s Knutselzolder https://www.leontinesknutselzolder.nl/ , Kruidenboter maken en broodjes bakken met Moe en Fit http://moeenfit.nl/ en Millieuhuis.
Verder nog een workshop vissen, insecten eten met chocolade, honing proeven, suikerspin en patatje eten. En als afsluiter op deze fraaie zondagmiddag, de Roofvogelshow waarbij de bezoekers actief mee deden door De Valk Roofvogels http://devalkroofvogels.nl/ .
Een leuke afsluiting voordat de schoolvakanties beginnen dankzij de sponsoring van Jumb Vlinderveen, Verhage Vlinderveen, Evides, Gemeente Nissewaard en Opmeer Verhuurservice.

Video door https;//www.peterheine.com

Beelden geheel of gedeeltelijk van deze video mogen onder naamsvermelding worden gebuikt.

Comments are turned off
Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...