Loading...

Un treball de recerca sobre el treball de recerca.

10,901 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 5, 2012

Font: TR: La pel·lícula. (http://www.tr-lp.com/)

"TR: La Pel·lícula", és un documental que tracta sobre l'experiència de fer el treball de recerca... des de la perspectiva d'un alumne més.

Com s'ho van fer antics companys per tirar endavant el seu treball? Per quins entrebancs van passar i com ho van solucionar? Com és que sempre hem de començar de zero, sense disposar de cap testimoni ni constància de l'experiència?

L'autor, Rubén Llorach, a través d'un documental quasi-llargmetratge (Una hora i divuit minuts) ens presenta com 9 alumnes i els seus respectius tutors/es passen per l'aventura de fer el treball, analitzant i retratant els diferents moments clau del procés i donant especial importància a les emocions, els imprevistos i la contraposició de punts de vista que apareixen al llarg de la investigació. Amb imatges obtingudes al llarg de tot un any, les diferents entrevistes, reunions i treballs de camp conformen una memòria-odissea audiovisual, una síntesi subjectiva (des de la meva perspectiva, la de l'alumne) del que suposa fer el treball de recerca en el cas concret de l'Institut Juan Manuel Zafra.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...