Loading...

Grote brand bij Hurks beton Veldhoven

2,840 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 16, 2011

Bij een grote brand op het terrein van Hurks Beton aan de Locht is donderdagmiddag niemand gewond geraakt. Rond 14.30 uur kwam de melding binnen dat er in een hal brand was ontstaan in rollen foam. Daarbij zou ook het dak van de hal vlam hebben gevat. De brandweer was snel ter plaatse en kon direct beginnen met blussen.

Door de enorme rookontwikkeling werd rond 15.30 uur besloten groot alarm te slaan (GRIP1). De rookwolken leken namelijk even richting de nabijgelegen snelweg en het ziekenhuis te drijven. Uit voorzorg werd wel direct een naastgelegen kinderdagverblijf ontruimd. Door de bluswerkzaamheden van de brandweer nam de rookontwikkeling echter al snel af en uiteindelijk bleek het dan ook niet nodig om maatregelen te nemen op de snelweg of richting het ziekenhuis.

Rond 17.00 uur kon het sein brandmeester worden gegeven en was de rook verdwenen. Er deden zich bij de brand geen persoonlijke ongelukken voor. Wel ontstond de nodige schade aan de hal op het bedrijfsterrein. Los van de flinke rookwolk zijn er voor zover bekend bij de brand geen schadelijke stoffen vrij gekomen.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...