Loading...

Khairi Jalalluddin Wajar Dihantar Pulang 2-Ust Din Tantawi

859 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 4, 2011

‎"Apa yang saya harapkan ialah kebangkitan mahasiswa sendiri, jangan sekali-kali antum rela diperlakukan sedemikian, antum mesti bangkit, dalam apa jua keadaaan untuk memastikan tiada suatu kongkongan atau suatu tindakan tidak bermoral yang bertentangan dengan etika dan disiplin sebagai seorang penjawat awam.

Dia datang atas nama pegawai pendidikan Malaysia, antara peranan dia adalah untuk membantu mahasiswa menjana kecemerlangan dalam bidang pengajian masing-masing. Bukan datang nak bergaduh dengan pelajar, bukan datang untuk mencetuskan huru-hara. Saya kata kalau datang nak bergaduh dengan pelajar, nak tunjuk samseng dengan pelajar, baik hantar gangster Chow Kit datang jadi pegawai pendidikan disini.

Sepatutnya dia ada hati kecil, yang sedar dan insaf, sekalipun ada kesilapan pada pandangan dia, cara berinteraksi dengan pelajar bukan begitu. Bawa berbincang dan sebagainya"-Ulas Ust Nasrudin Hassan Tantawi membidas tindakan kurang cerdik Atase Pendidikan Education Malaysia Egypt, Khairi Jalalluddin semalam dalam ceramah isu semasa berkaitan dengan mahasiswa Malaysia di Mesir.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...