Loading...

Sådan får du en mp3 lydbog ind på din iPod

31,822 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 21, 2010

Inden du importerer lydbogen, er der et par ting, der er smart at gøre i iTunes. Gå i Rediger Indstillinger. Hvis du vil sørge for, at lydbogen fylder mindst muligt på din iPod, trykker du på "Importindstillinger" og ændrer "indstilling" til "Podcast med talt indhold".
Tryk derefter på fanebladet "Avanceret" og sørg for, at der er flueben i "Kopier filerne til mappen iTunes Media, når de føjes til biblioteket".
Nu er du klar til at importere, så du putter cd'en med din mp3 lydbog i computeren. Gå i Filer - "Føj mappe til bibliotek" og vælg dit drevet med lydbogen. iTunes går nu i gang med at importere lydbogen. Det kan godt tage lidt tid, så snup eventuelt en kop kaffe, mens du venter. Når iTunes har tygget sig gennem lydbogen havner den i en mappe i din musikfolder, som sandsynligvis hedder forfatternavnet - i det her tilfælde Ken Follett.
Nu er der et par ting du kan gøre, for at gøre det hele smartere. Hvis du markerer alle lydfilerne ved først at markere én af dem og gå i Rediger - Vælg alt, så kan du derefter gå i Filer - Vis info - Valg. Sæt medietype til Lydbog. Det betyder, at den kommer til at ligge under bøger. Desuden skal du sætte et flueben ved "Husk position". Det betyder, at når du afspiller lydbogen vil den starte der, hvor du sluttede sidste gang. Så slipper du for at spole frem og tilbage og finde ud af, hvor du var kommet til. Din lydbog ligger nu under "Bøger" i iTunes.
Nu mangler du kun at synkronisere med din iPod. Gå i Filer - Synkroniser iPod.
God fornøjelse.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...