Upload

Loading...

Ronnie Flex x Safi & Spreej #PUMAFastForward

22,350

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 11, 2014

In het kader van FastForward, een initiatief van PUMA en Top Notch, doken Ronnie Flex en Safi & Spreej samen de studio in. Bekijk nu hoe ze werken aan nieuwe muziek die we binnenkort met jullie delen.

FastForward bestaat uit exclusieve samenwerkingen tussen telkens één Nederlandse en Belgische artiest of act, allen in verschillende fases van hun carrière.

Credits: Frank Telli http://franktelli.com/ voor Top Notch & PUMA


PUMA lanceert samen met platenlabel Top Notch een bijzonder internationaal muziekplatform: FastForward. Dit initiatief brengt veelbelovende Nederlandse en Belgische artiesten samen en geeft hen zo een extra boost in hun carrière. De Amsterdamse rapper Fit en de uit Antwerpen afkomstige hiphop- en kleinkunstartiest Tourist, beten het spits af: http://youtu.be/KTiB4-adfwY

De vorige aflevering was met SBMG x Kleine Ben & King B: http://youtu.be/6frgoI0ElJU

Het project bestaat uit exclusieve samenwerkingen tussen telkens één Nederlandse en Belgische artiest of act, allen in verschillende fases van hun carrière. De duo's -- waarvan de overige namen in de loop van dit jaar worden bekendgemaakt -- duiken samen de studio in om in één sessie, onder begeleiding van de Belgische producer Cloos, een track te schrijven en op te nemen. De artiesten worden gevolgd en gedocumenteerd tijdens hun kennismaking en het creatieve proces dat daarop volgt. De tracks worden gedurende het jaar uitgebracht en vormen eind 2014 gezamenlijk een EP.

De track die beide acts hebben gecreëerd komt op 2 mei 2014 uit via Spotify, 22tracks en Soundcloud.

FastForward
Met dit platform heeft PUMA de ambitie om talent te stimuleren om -- zonder belemmeringen -- hun creativiteit te ontplooien. En dit geldt niet alleen op het gebied van muziek; zo zijn de ontwerpers PointDextr (België) en Gieaux (Nederland) aangehaakt voor het artwork van het project.

FastForward is door PUMA tevens uitgerold in de U.K., in samenwerking met online muziek magazine Resident Advisor. Hierbij legt het merk gedurende 2014 verschillende opkomende artiesten vast uit de elektronische hoek. De eerste artiest is Seven Davis Jr. "We hebben voor beide projecten een aantal talentvolle en bevlogen artiesten benaderd -- ieder in een andere fase van hun carrière. Met FastForward willen we een bescheiden steentje bijdragen aan de groei van hun carrière; we geven ze de middelen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en een podium om hun talent te delen met een groter publiek", aldus Joris van Neerbos van PUMA.


http://www.top-notch.nl/
http://www.puma.com/

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...