Loading...

Brand Hos K.G. Camping I Kolding

7,081 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 12, 2010

Indløb der en ABA (Automatisk Brand Alarm) fra K.G. Camping hos brandfolkene fra Falck i Kolding, brandfolkene rykkede ud som altid men på vej til firmaet indløb den næste alarm kl. 19.03 denne gang lød meldingen på bygningsbrand på samme adresse.

Da brandfolkene ankom til adressen væltede der sort røg ud fra taget, og i løbet af kort tid stod der store flammer op fra taget, der blev derfor kaldt assistance af 2. slukningstog fra Falck i Kolding, og kort tid efter blev endnu et slukningstog fra Lunderskov brandvæsen også kaldt til stedet. også en tankvogn fra Vamdrup brand og redning samt en lånetankvogn som stod på stationen i Kolding blev der sendt bud efter.

Branden var så voldsom at røgen kunne ses op til 30 km. væk, flere borger som var i området kom forbi i deres bil, mange af dem havde "krog" på bilen og hjalp til med at køre campingvognene væk fra området.

Branden var et stort tilløbsstykke og mange mennesker stod på Vejlevej og så på den kraftige brand, på et tidspunkt stod trafikken næsten stille på Vejlevej.

Politiet spærrede Ny Esbjergvej af da der drev røg ud over vejbanen, politiet måtte også på et tidspunkt be´ folk der stod på Vejlevej om at trække længere væk da røgen var giftig.

Hele udstillingen udbrændte sammen med 44 campingvogne hvor 7 af dem var brugte og de sidste 37 var nye vogne, en kraftig brandmur imellem udstillingen og butikken sørgede for sammen med brandfolkene at ilden ikke bredte sig til butikken og værkstedet, branden menes nu efter at politiet har undersøgt stedet at være opstået pga. en kortslutning i en campingvogn som samme dag var blev kørt ind i udstillingen.

Først ved midnatstid kunne brandfolkene returnere da de var færdige med at slukke branden, dog blev der en tankvogn på stedet som skulle være brandvagt, indtil de kørte hjem kl. 9.00 havde de i løbet af natten brugt ca. 30000 liter vand til at efter slukke med.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...