Loading...

Rindu Bertamu Di Abu Dhabi Full

73,242 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 4, 2013

Layari http://buahmulut.com

AKASIA bakal mempersembahkan sebuah karya hebat terbitan Zeel Production menerusi drama rantaian 'Rindu Bertamu Di Abu Dhabi' bermula 11 Februari 2013, setiap hari Isnin hingga Khamis jam 7.00 petang.
Description
Drama bersiri 28 episod yang diarahkan oleh Mazri Mustafa menampilkan barisan pelakon hebat seperti Fahrin Ahmad, Dato' Rahim Razali, Tasha Shila, Fouziah Gous, Shahrizal Jaszle, Aiman Hakim Ridza, Lidyawati, Syatila Melvin, Kismah Johar, Elyssa Murni, Abdul Rahman Suud dan ramai lagi.

Mengisahkan tentang Firdaus (Fahrin Ahmad) yang telah membawa diri ke bumi asing di

Abu Dhabi akibat sebuah fitnah ke atasnya. Kejadian tersebut bukan sahaja menghancurkan kepercayaan Haji Ilham terhadap anaknya, Firdaus malah juga memisahkan dua hati yang bakal disatukan. Firdaus terpaksa memutuskan talian pertunangan dengan Fatin (Fouziah Gous) dan meninggalkan keluarganya. Selama 5 tahun, Firdaus hidup tenang di sisi isterinya, Ain (Tasha Shila) dan bakal menerima cahaya mata pertama tetapi hatinya sering terusik dengan kenangan silam. Apakah kebenaran akan terbongkar dan Firdaus akan diterima semula oleh Haji Ilham?

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...