Loading...

Convenant E+, Kerkje Bergmannstraat Eindhoven, June 21, 2007

60 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 24, 2014

http://www.CityTV.nl
http://www.Eindhoven.nl
http://www.4apostelen.nl

Convenant E+, Kerkje Bergmannstraat Eindhoven, June 21, 2007

Kerkje Bergmannstraat Eindhoven.
Het gebouw in zijn nieuwe funktie. Het heeft geleid tot een huurcontract bij Woonbededrijf voor 'de 4 Apostelen' (ex-DA/e) en Studio E+, dit, als resultaat van de convenanten van de gemeente met de kennis instellingen als TU/e, Design Academy, Fontys en ROC.

'Design Starters Studio (DS Studio)'
Op bedrijventerrein De Hurk staan verschillende ruimten leeg. Deze zijn bij uitstek geschikt te maken voor startende getalenteerde alumni.
Doel is om in samenspraak met de Design Academy enkele reeds gevestigde namen te combineren met een Starters-Studio, waarin ruimten worden aangeboden voor dit jaar afstuderende getalenteerde ('cum laude') ontwerpers.

Performance Emily Tepper.
6 iconen van Eindhoven (o.a. Evoluon, PSV stadion Catharinakerk) schaal 1:50, in beton (over piepschuim) worden gepresenteerd als drijvende objecten en vervoerd naar de vijver bij het van Abbe museum.

Kortom: De ambitie is uitgemond in twee projecten: Kerkje Bergmannstraat en 'de Hurk'. Beiden worden gepresenteerd samen met een afstudeerproject over de identiteit van de Hurk van Emily Tepper (getalenteerde Amerikaanse studente DA/e).
zie ook http://www.4apostelen.nl/ en studio E+

  • Category

  • Song

  • Artist

  • Writers

    • Brian Eno
  • Licensed to YouTube by

    • UMG (on behalf of Virgin); UMPG Publishing, CMRRA, LatinAutor - UMPG, LatinAutor, BMI - Broadcast Music Inc., UBEM, UMPI, and 9 Music Rights Societies

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...