Loading...

APHoutconstructies | Vertrouwd met hout

1,036 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 7, 2016

APHoutconstructies | Corporate movie

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Ga naar: http://aphoutconstructies.nl/

Service, meedenken en ontzorgen.

Bij elk project gaat APHoutconstructies van deze standpunten uit. We kijken niet naar de grootte van een project, maar kijken naar het eindresultaat dat we willen bereiken. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Wij werken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Werkwijze.

Samen met u werken we op tijd en binnen budget. Prijzen worden vooraf duidelijk vastgelegd. Het aanvragen van vergunningen, constructieve berekeningen en tekenwerk kunnen wij ook voor u verzorgen. Heeft u een project waarbij u speciale expertise nodig hebt op het gebied van houtconstructies? Wij denken graag met u mee in een bouwteam.

Visie van APHoutconstructies B.V.

Hout is voor ons een ideaal bouwmateriaal. Goed bewerkbaar en verwerkbaar, duurzaam, onderhoudsarm, mooi om te zien. Als constructiemateriaal is het nauwelijks vervangbaar: ook de daken van moderne huizen worden nog altijd in hout geconstrueerd.

Daarnaast is hout –mits duurzaam geteeld- een bouwmateriaal met een minimale ecologische voetafdruk. Het kan bijna oneindig hergebruikt worden en, komt er toch een einde aan dat hergebruik, dan kan het altijd nog als brandstof dienen.

APHoutconstructies bouwt op een klassieke manier traditionele houten gebouwen uit duurzaam eiken- of tropisch hardhout. Voorzien van klassieke dakbedekkingen van riet, pannen of leien We zijn echter niet stil blijven staan: ook modernere materialen die voldoen aan onze eisen van duurzaamheid worden verwerkt.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...