Loading...

Lehetsz király/LES ROIS DU MONDE

227,144 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 14, 2008

A Rómeó és Júlia musicalrészlet magyar és francia változata

Comments • 91

Schikarion
hát igaz ami igaz, a francia változat olyan érzelem mentes, viszafogot. Hááát ,pedig a franciák nem ilyenek. Szóval nem értem ,miert is. Jól néznek ki meg jól mozognak, de .... a magyar eloadásba benne van a életkedv, érzelem, fiatalság ,mozgás, energia .... szoval nekem is inkáb a magyar jon be:) 
View all 2 replies
Hide replies
Emese Nagy
az van haogy a magyar meg francia szöveg teljesen különbözik!!!!!!!!!nem csoda h máskjépp éneklik!!!!!!!!!!!!!! mondjuk a magyar tényleg sokkal jobb!!!!!!!!!!!!!
NTery
Még mindig szeretem :)
Szakacs Reka
A francia változat a belső érzelmeket mutatja be, míg a magyar a fiatalok forró vérét. Inkább így jellemezném őket: francia-víz; magyar-tűz. :)
Szilasi Lili
A franciában két Júlia van? .. Ja, megvan , már látom Rómeót, a csípőtájáról azonosítható! Amúgy ehhez a szöveghez a magyar változat sokkal jobb és életszerűbb, ilyen szöveghez nem passzol a francia elegánskodás.
Luca N.
Nekem a magyar jobban tetszik, mert sokkal természetesebben adják elő. A magyar verzió fiatalos, tüzes és szuper! A francia túl lassú a számhoz képest.
Regina Zsófia Bokros
Szerintem mind a kettő verzió nagyon jó,viszont nem lehet őket összehasonlítani. A francia nagyon nyugodt,kevésbé pörgős mint a magyar. Viszont szerintem ehhez a számhoz jobban illik,hogyha energikusan adják elő. Én ezért hajlok inkább a magyar felé 😁 (nem beszélve arról,hogy imádom Bereczkit,Dolhait,és MÁZS-t ❤️)
Léna
A magyar a legjobb, ez tény! Van benne erő, a franciában nincs nagyon. Ráadásul a magyarban mindenki tud énekelni és erőteljes a hanguk, de a franciában ez nem így van.
Réka Vasas
Hát nekem a magyar fényévekkel jobban tetszik. Sokkal természetesebben hat, mint a franciák tánca. Az persze feltűnt, hogy a három francia úriembernek is csodás hangi adottságai vannak, de én Bereczki hangjától egy pillanat alatt teljesen kileszek, szóval hogy ahol Bereczki ott van, ott nálam nem kérdés, hogy melyik a legjobb.:D
Alysha Black
Bekell vallanom a francia jobban tetszik ♥
View reply
Hide replies
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...