Loading...

StuTV - Verliefd op Ibiza

82,437 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 26, 2012

StuTV reporter Thomas de Leeuw vloog speciaal naar Ibiza voor de cast-presentatie van 'Verliefd op Ibiza' en sprak met o.a. Jan Kooijman, Gigi Ravelli, Jim Bakkum en Kim Feenstra.

VERLIEFD OP IBIZA (vanaf 7 maart 2013 in de bioscoop)

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourbruiloft te organiseren dan daar?

Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful. Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen uit moet geven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevin's moeder Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin in laat zien wat echte liefde is.

De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma -- beiden veertigers -- landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van. Zij wil een rustige vakantie met Dr. Zjivago op het strand. Totdat haar hart op hol slaat...

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 65e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak een grote afwezigheid. Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara's man door Bibi verleid wordt.

De broers Dylan en Boyd hebben een droom: DJ worden. Ze zijn naar het eiland gekomen om hun werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Hun beste vriend Lars helpt hen om hun held te ontmoeten, al hebben ze uiteindelijk meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle lijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover, of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

We zullen het allemaal meemaken in de film "Verliefd op Ibiza". Een lekkere feel-good film voor alle leeftijden. Een film vol humor, avonturen en menselijke inzichten.

Labels: StuTV, Studenten.net, Ibiza, Verliefd op Ibiza, Spanje, Interview, Jan Kooijman, Kim Feenstra, Marius Gottlieb, Jasper Gottlieb, Jim Bakkum, Kimberley Klaver, Rick Engelkes, Sanne Vogel, Gigi Ravelli, Marly van der Velden, David Lucieer, Party, Feest, Strand, Beach, Zee, Sea, Blue Marlin Ibiza, Presentatie, Johan Nijenhuis, Simone Kleinsma

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...