Upload

Loading...

what can you do against the truth?!

3,327

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 14, 2011

Ce as face eu daca as fi ca ei, in acest moment!
Cineva a spus "tirania bancilor este de preferat autodeterminarilor nationale"!
Cine altcineva putea face o astfel de afirmatie decat un ...bancher! Nu are sens numele lui ca oricum si ceilalti gandesc la fel!
Cu alte cuvinte pentru ce atatea natiuni sa consume energie si resurse in competitie intre ele, cand este mult mai convenabil sa faca voia noastra?! Tot isi dau viata in iluzia natiunii milioane de fiinte omenesti, sa si-o dea pentru iluzia noastra! Astfel nu vor mai fi razboaie, oamenii vor sta cuminti sub control si fac bip, bip cum le spunem noi! Cine se razvrateste si iese din rand ii oprim cipul! Putem controla vietile semenilor nostri butonandu-le existenta inca de cand se nasc!
Acum avem o problema Iulian Jugarean care arata oamenilor ca au viata si sunt liberi, nu crede in moarte si traieste liber si independent! Acest liber radical ne incurca planurile, caci mesajul lui arata oamenilor adevarul si acestia vor refuza sa faca voia noastra! Unul singur poate strica planurile noastre de control al vietii? Doar nu vrem sa fie anarhie si fiecare sa traiasca viata lui si sa faca ce doreste!!!
Astfel trebuie ca oamenii sa se teama de adevar, sa nu gandeasca si sa faca ce spunem noi, iar acesta si mesajul lui trebuie sa dispara definitiv! Deci suntem obligati sa il oprim caci cu fiecare zi ce trece
gloata prinde speranta oamenii incep sa gandeasca si nu mai asculta!
Sa-l luam cateva ore si sa-i distrugem creierul astfel incat sa-i curga scuipat din gura, sa urineze si sa defecheze pe el si sa aiba miscari necontrolate! Il tinem pana "procesurile" electrochimice nu mai pot fi depistate in analize medicale ca sa para ca a inebunit singur si de atata adevar i-a cedat creierul! Apoi il aducem inapoi la Parlamentul European si il dam pe mana mass media sa-l vada cat de multi si sa comenteze! Sa isi distruga singur mesajul si credibilitatea, iar apoi va fi preluat de o clinica pana cand trupul va inceta sa fiinteze!
Cu Frank va fi mai usor si daca se sperie, cu atat mai bine pentru noi, iar ceilalti nu vor mai avea curaj!

Observati ideea "mai repede sa ucidem un om nevinovat, decat..." exprimata de Caiafa in Sinedriu, acum in format actual?!

Noi nu stim ce este viata, nu stim ce vrem, dar trebuie sa stapanim! Pentru noi iubire (ofera totul) nu exista, noi credem in control si trebuie sa manipulam multimea sa faca ceea ce le spunem noi! Iluziile noastre sa fie si ale lor si adevar nu exista!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...