Loading...

ORANG QNET YANG LUAR BIASA (ORA UMUM)

82,833 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 8, 2011

PENING KERANA GAJI TAK CUKUP SETIAP BULAN?
SAYA DULU PUN MACAM TU. KINI TIDAK LAGI KERANA SAYA DAH ADA SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN 4 ANGKA SETIAP MINGGU!!!

Saya dulu dah banyak kali terlibat dgn berbagai perniagaan di luar sana.Dari yg sekecil2 modal sehinga puluhan ribu. Namun semuanya telah berkubur kerana semuanya sama saja..jual barang, cari orang sampai tak larat nk cari kerana org tgk kita pun lari sebab takut dipaksa/terpaksa join demi kawan.
Saya tak serik-serik mencari2 peluang utk pendapatan sampingan tetapi bukan lagi dgn cara yg lama. Terjumpa kawan saya yg kini menjadi mentor saya.Beliau baru 3 tahun terlibat di dalam online biz ni tetapi dahpun menjadi JUTAWAN dan yg seronok tu dah RESIGN dari makan gaji. Kini beliau bebas dari segi kewangan & masa.Itu yg kita cari kan...??



Syukur kerana saya jumpa biznes ni .Kali ni betul-betul berbaloi-baloi.Walaupun belum bergelar "Jutawan" tetapi saya dapat rasakan perubahan kewangan.
Ramai kawan-kawan dah berjaya di sini. Yang dulu lari kini mencari saya balik.Kenapa ek?Kerana di sini saya tak cari org tapi org cari saya.Hebat, luarbiasa, mudah. Itulah powernya bisnes ini.Lengkap dari segi ILMU,MENTOR dan SISTEM. Paling best tak perlu jual barang atau cari orang. Pelik kan? Tapi benar.
Semua orang boleh memulakan bisnes ini sama ada Suri rumah dan graduan menganggur. Anda boleh melakukan perniagaan hebat ini dari rumah sahaja. Berbekalan komputer dan talian internet, semua boleh jadi kenyataan. Pekerja pejabat, pekerja kilang, Anda boleh menambah pendapatan sampingan anda dengan menyertai program hebat ini. Anda masih bekerja sepenuh masa di pejabat, dan luangkan sedikit masa dengan mempromosikan program ini kepada pelayar internet. Bina blog peribadi dan paparkan banner program ini. Setidak-tidaknya, insentif daripada program hebat ini dapat menyelesaikan bil-bil anda setiap bulan.

COMPANY

The company that i'm doing right now will give you the key to your own personalised website which you can customise to include an online shopping mall as well as marketing and product related material. What's more, you will also gain access to your own Virtual Office which keeps track of your purchases, commission earnings, product delivery status and offers you full online customer support. Once you have enrolled and registered as an Independent Representative, these services are completely free of charge. But that's not all. You will also receive regular product bulletins, special promotional offers and marketing collaterals that will help you to boost your business and income.

Call me +60127394676 or

Email: namek_3062@yahoo.com

Pre- Enroll
To Join:

(International:)
http://norazri.qnetlife.net

(Malaysia:)
http://questtradinghouse.qnetlife.net.my

http://www.quest.net.my (Malaysia)

Blog:

http://e-usahawanglobal.blogspot.com/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...