Loading...

A buta dolgok reneszánsza | Tamás Kőszegi | TEDxDanubia

13,177 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 22, 2016

Kőszegi Tamás számára a képek és történetmesélés valódi szenvedély: hét éves kora óta ír és rendez, keverve a legkülönbözőbb stílusokat és eszközöket. A TEDxDanubia színpadán a Palm Springs‐i nemzetközi rövidfilm fesztivál programjába beválasztott filmje a "The Copyist" kapcsán meséli el, honnan jön egy ötlet és miként valósítja meg azt. Ha pedig legközelebb eléd áll egy gyerek, valami őrültséggel, vegyél egy nagy levegőt!

Kőszegi Tamás film‐ és animációs rendező, aki már a gimnáziumban mozgókép‐ és médiafakultációra járt, 2007‐ben megnyerte a média országos középiskolai tanulmányi versenyt, miközben a magyar film több területén is gyakornokoskodva, asszisztensi munkákat vállalva lépdelt előre a szamárlétrán.
2011‐ben Mimicry Motions néven megalapította saját cégét a szívéhez legközelebb álló animációs filmek készítésére: főleg reklámfilmeken, tévéműsorok főcímein, színházi előadások, koncertek háttérben vetített anyagain dolgoznak.
Elsődleges céljuk, hogy olyan képi világot teremtsenek, amilyet még senki sem látott, és a magyar médiumokban megjelenő vizuális színvonalat is emeljék.
Nemrégiben az 50 Tehetséges Magyar Fiatal programba is beválogatták, és a művészet határtalanságát bemutató előadásával a TALENTn konferencia művészeti kategóriájának “Leginspirálóbb előadó” címét is elnyerte.
Jelenleg a Nemzeti Tehetség Program ösztöndíjasa.


This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...