Loading...

Mystar B pendidikan online untuk anak 3 -6 tahun

5,635 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 9, 2010

Click http://www.mystar-ab.com to get infos and demo - My star-a dan mystar B sistem pendidikan anak anda secara online. Anak anda belajar dengan diperhatikan oleh anda, lebih effisyen kos, masa dan penting keselamatan anda di dalam dunia yang serba mencabar ini.

Paling penting sekiranya anak anda akan menghadapi kertas peperiksaan upsr, pmr atau spm. Mengandungi bank soalan pmr, bank soalan upsr dan bank soalan spm.

Latihan-latihan yang teradapat di dalam Mystar A ialah contoh soalan bahasa inggeris , contoh soalan bahasa melayu,contoh soalan sains, contoh soalan sejarah dan pelbagai lagi subjek latihan-latihan soalan upsr, pmr dan spm.

Markah dan jawapan akan diberi sebaik sahaja anak anda selesai menjawap soalan yang disediakan mengikut waktu yang ditetapkan. Apabila tamat waktu menjawab loceng akan berbunyi dan kertas soalan tidak lagi boleh dijawap dan markah akan dikira oleh server.

Mystar-a dan mystar b adalah satu cara memantau pelajaran anak anda kerana setiap kertas latihan yang dijawap akan direkodkan dan diberi markah di dalam My Kad Laporan.

Harga Mystar A dan Mystar B adalah sangat berpatutan iaitu RM100 untuk pendaftaran seumur hidup dan RM200 bagi empat bulan pertama(Diskaun RM40 untuk 4 bulan pertama) bagi mereka yang memilih pelan RM300 atau Pelan Pemasaran Gangsa.(Marketing Plan)

Pelan gangsa akan diberikan 1 unit Portal dan 1 unit Business Centre(BC) yang melayakkan anda menjadi Agen dan sekaligus boleh memasarkan produk Mystar ini kepada rakan-rakan dan kenalan anda.

Bagi maklumat selanjut untuk Pelan Perak(RM1000 - 4 unit Portal + 3 BC), Pelan Emas(RM2000) dan Pelan Platinum(RM5000) sila ke http://www.mystar-ab.com

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...