Loading...

Reinfeldt om ersättningarna

171,822 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 21, 2007

Dåvarande MUF-ordförande Fredrik Reinfeld. Källa: SVT.

Comments • 830

mothersdaughter61
Han har ju helt rätt men de flesta vill inte förstå vad han menar.
KaptenFluffen
Jag vill ha tillbaks den gamla Reinfeldt
View reply
Hide replies
Oliver Draathelvete
Nej de vill inte satsa på någonting för sveriges modernisering. Det är ju bevisat. De gör ingenting för SJ och annat viktigt. Skolan gör de ingenting åt heller. Jag vet en kvinna som var tvungen att leva på 65 kronor. Så lite fick hon. Så hårt har det blivit. Jag gillar förresten inte att du pratar med mig som jag vore en idiot. Alla som röstar på V är inte outbildade och dumma.
struten3
Psykopaten Reinfeldt kallar svenska folket för mentalt handikappade, och då ser svenska folket till att han blir statsminister och  Alliansen kör landet i botten....kanske han hade rätt ändå om svenskarna?
View all 3 replies
Hide replies
jerka
Han har ju rätt i sak, att man som arbetstagare inte bör få bidrag utan att välfärd ska ges till de som behöver den. Men vi har ju sett hans politik i praktiken och även om han har rätt i sak så straffar den de som han här säger sig vilja hjälpa. Alltså platt fall. Och att en majoritet av svenska samhället idag är beroende av bidrag stämmer inte (överdriva för att få folk och inse att det är allvar?). Nä, jag ser helst en blandning av sossarna och moderater och gärna tillsammans med sverigedemokrater. Tillbaka till folkhemmet, finansiera smart och få svenskarna att känna sig stolta över att vara svensk igen.
iKO
RIP Svenska mumintrollet
Ove Verkstan
I den här tråden är det återigen en kommentator som kallar Reinfeldt psykopat. Andra gånger är det vanligt förekommande att han skulle vara autist (autistisk). Det första ska benämnas som ett psykiskt sjukdomstillstånd och det andra som ett handikapp. Vi  ska inte beslå Fredrik Reinfeldt för liknande om det inte är dokumenterat och utrett. Det är fel mot de utsatta människor som tillhör dessa grupper. Det vill säga människor i de grupper som hans politik slår allra hårdast mot.
Robin Hansen
Nämen
Alexander Martinez
... det var på den tiden Reinfeldt hade håret på plats och dressman kostymen i garderoben... haha kul
Daniel Sonesson
Helt rätt Reinfeldt!
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...