Loading...

Puzsér Róbert értékelése - TrueBadÚr - Humor - Ki Mit Tube 2014

84,148 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 26, 2014

A Ki Mit Tube!, Magyarország első YouTube tehetségkutatójának zsűritagja Puzsér Róbert értékeli TrueBadÚr versenyvideóját. Humor Kategória. A produkciót itt nézheted meg: http://kimittube.444.hu/produkcio/jel...
Iratkozz fel a Ki Mit Tube csatornára: http://www.youtube.com/kimittube

A Ki Mit Tube Magyarország legmodernebb és legszabadabb tehetségkutatója, amely megadja a lehetőséget, hogy kibontakozz a világ legnagyobb színpadán, a YouTube-on. Itt nincs előszűrés, válogatás, ezen a versenyen bárki bármivel elindulhat, ám az alkotónak szerepelnie kell a videón, a produkciónak pedig meg kell felelnie a YouTube közösségi irányelveinek.
A YouTube közösségi irányelvei: http://bit.ly/KiMitTube_iranyelvek

A nyereményekről: a Ki Mit Tube-on egy Seat Ibiza I-TECH autóval és bruttó egymillió forinttal gazdagodik a győztes. Emellett a Vodafone média támogatását kapja 1 millió Ft értékben egy éven keresztül, valamint egy éves egyedi mobilinternet előfizetést kap a Vodafone-tól, mert a Vodafone hálózata nem kérdés. A nyertes továbbá ellátogathat a Google londoni YouTube központjába is. Emellett a hazai YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó cégek jóvoltából teljeskörű, nemzetközi YouTube menedzsmentet is kap a kiválasztott.

A Ki Mit Tube zsűritagjai: Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (YouTube vlogger), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő, színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók).

A Ki Mit Tube tehetségkutató a Google és a Google Ground szakmai támogatásával történik - http://www.googleground.hu/

A verseny főszponzora a Vodafone: http://www.vodafone.hu/magyar

A verseny a hazai YouTube sztárok menedzsmentjével foglalkozó cégek összefogásában valósul meg: BugTV, Dynamo Online Special Effects Media és a Star Network.

A Ki Mit Tube kiemelt média partnere a 444! hírportál - http://444.hu/

Köszönet a Google, a BugTV - http://mrbugtv.hu - és a Red Lemon Média munkatársainak! - http://redlemon.hu/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...