Loading...

1.121 - Lektor Sianette Kwee fik FORBUD mod at sige, at det er FARLIGT! Se www.EMF112.dk

2,419 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 15, 2013

Download rapporten om "Ansvar og sund fornuft" (sept. 2004): http://www.sundfornuft.dk/sundfornuft...

"Hun måtte sige alt, blot IKKE at det er farligt!" (Sianette Kwee, fhv. lektor ved Aarhus Universitet fik mundkurv på af Sundhedsstyrelsen/Kræftens Bekæmpelse, 2004).

Genvej til denne video er http://www.MitFrederiksberg.dk

Fhv. lektor Sianette Kwee udtaler sig uden mundkurv i interviewet fra 2010, da hun ikke længere der var ansat på Aarhus Universitet. På "Frederiksberg Appellen" fra 2006 var hun fortsat ansat som lektor på Institut for Biokemi.

Lyt godt efter og spørg derefter dig selv, om du vil "ikke se, ikke høre, ikke tale" og vente på, at kræft, Alzheimer (demens) eller "mystiske" neurologiske lidelser indhenter dig? Tænk på dine børn og hele din familie.

Rigtig mange mennesker går allerede rundt som tikkende sygdomsbomber, og det er kun et spørgsmål om tid, hvornår en alvorlig livstruende sygdom bryder ud.

Vi anbefaler alle at beskytte og styrke sig med RayGuard - vi må ikke sige, at den beskytter dig mod kræft eller andre ting. Vi kan blot sige, at rigtig mange mennesker melder om mange positive forandringer ved brugen af RayGuard, hvorfor den altså har en eller anden effekt. Find mere herom via http://www.humanfirewall.com

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...