Loading...

Hur man laddar ner och konverterar youtube-filmer del 1

78,409 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 27, 2008

I den här videon så ska jag visa hur man laddar ner en video från youtube, daylimotion, myspace etc (förutom Stage6 såklart) och sen konvertera den till ett format som är redigeringsbart med t.ex Windows Movie Maker, VirtualDub (förutom Adobe Premiere Pro's FLV Plugin), eller något annat program. I denna video kommer jag att använda Total Video Converter för att konvertera flv:n. För att göra allt detta, gör så här:
1. Gå in på sidan där den film du vill ladda ner finns (i denna video, www.youtube.com).
2. Sök efter den film du ska ladda ner.
3. När du hittat den film du vill ha, klicka på länken för att titta på den.
4. Högerklicka i adressfältet och välj kopiera.
5. Gå till www.keepvid.com och klistra in länken i fältet (du ser var i videon) och klicka på download.
6. Högerklicka på den grå texten som är nerladdningsfilen och välj spara mål som.
7. Klicka på spara. Det är viktigt att när du sparar så ska filtypen vara .flv.
8. När nerladdningen är klar kan du spela upp flv:n med ett gratis program som heter FLV Player 1.3.3. Om du har Mac eller Linux så kan du använda VLC Media Player (det glömde jag ta med i videon).
9. Nu ska vi konvertera filen till ett redigeringsbart format. Då måste vi ladda ner ett av det här tre programmen. MediaCoder och Super är två gratis videokonverterare och är två bra videokonverterare. Total Video Converter är också ett bra program men det är inte gratis. Om du vill ha fullversionen av Total Video Converter så kan du leta efter en torrent eller ett zippat Total Video Converter från Rapidshare eller någon annan sida.
Om du har problem med att spela upp/redigera Divx och Xvid-filmer i Windows Media Player/Windows Movie Maker så måste du installera divx kodek från www.divx.com och xvid's kodek från http://www.xvidmovies.com/codec/. Om du inte vill installera dessa två video-format så kan du använda VLC Media Player. STAGE 6 HAR STÄNGTS NER!!!
Om du vill ladda ner en video från Stage 6 så går du in på filmen och kopierar siffer-koden i länken i adress-fältet och skriver in detta i adressfältet: http://video.stage6.com/%s/.divx (där %s står ersätter du det med sifferkoden) och trycker på enter.
Tips: Det finns ett program som heter Replay Media Catcher som också laddar ner filmer från youtube, daylimotion, myspace etc.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...