Loading...

Българи чупят паметник на турски терористи

274,039 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 27, 2007

Българи, опомнете се!!

Чешмата с паметната плоча е открита на 5 ноември 1993 година, в село Трънак в присъствието на Ахмед Доган. Направена в памет на екзекутираните през 1988 г. турски терористи Емин Мехмедали, Абдула Чакър и Сафет Реджеб, които при бомбен атентат на гара Буново на 9 март 1985 вривиха вагон с майки с деца на бързия влак София-Бургас. При атентата, който е най-големият в историята на Българските железници, загинаха 7 човека от които, 2 деца, други 9 човека бяха тежко ранени.
По-късно, в качеството си на главсек на МВР, Бойко Борисов в компанията на Доган почете паметта на турските терористи на същата чешма в Трънак.

Българи, опомнете се!!
Търпим в хилядолетната си Родина противоконституционна криминално-политическа шайка, която отдавна трябваще да е забранена, да се гаври с всеки един от нас. Нашата позорна апатия позволи в България да се издигат паметници на убийци на българи. Ние допуснахме съдбата ни да се решава от Анадола и сега наглостта на депесарите расте под благосклонния поглед на българското правителство и власти.
Докато избраните от нас властимащи делят ограбеното от нас с престъпиците от ДПС, на обикновените българи не им остава нищо друго, освен да се съпротивяват с граждански средства срещу пагубната за Родината ни прегръдка между българските и турските мафиоти.
Ако ние не се погрижим за себе си, никой друг няма да го направи!
След като българската власт покровителства врагове на България, ние българите сме длъжни да се съпротивляваме.
Ако сме народ, а не мърша!
Не се страхувайте! Протестирайте и изобличавайте престъпленията на етническата мафия- само, ако сме единни и твърди, ще се справим с това отровно за нацията ни явление- ДПС.
За да я има България!

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...