Loading...

Situ Gede Tasikmalaya Eps GonDronX Ftvpro

3,194 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 5, 2011

Wargi sadaya, Situ gede mangrupi danau atanapi situ nu aya di Kota Tasikmalaya. Situ Gede - saur wartos, cenah mah ngagaduhan mitos " sing saha nu datang kadinya baris bobogohan, tangtu bakal pepegatan". Lagu sim kuring ieu, sanes rek ngajak pepegatan atanapi megatkeun silaturahmi. Geuning hirup jeung hurip mah pada-pada boga pangalaman alias memory cenah...... Wilujeng ngadangukeun. Wassalam Eps GondronX.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...