Loading...

BP Holdings Hong kong Review: Vaadittu osakkeenomistajien päätösten (FAQ)

70 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 15, 2013

http://www.bp.com/sectiongenericartic...
Sijoittajien oikeuksia hankintalistan päätöslauselman
bp holdings hong kong review
On tilanteita, kun BP: n sijoittajille voi halutessaan tehdä tärkeitä muiden sijoittajien tietoon ehdottamalla päätöslauselmaa laittaa BP: n varsinainen yhtiökokous (AGM). Menettelystä vesilaitteistojen ratkaiseviin sovelletaan Englannin common law ja perussäännön. Sijoittajat haluavat hankintalistan päätöslauselman voi tarvita seuraavat tiedot. Ne pitäisi aina pyrkiä oman riippumatonta oikeudellista neuvontaa näissä asioissa.
Kustannukset liikkeellä päätöslauselman 2013 yhtiökokous vastaa BP kunhan yhteensopiva ostoehdotuksen päätöslauselman vastaanotetaan tai ennen 21 tammikuuta 2013. Sai tämän päivämäärän jälkeen päätöslauselmaesitystä BP vaatia takuumaksu tai tarjouksen summa, joka on riittävä yhtiön kohtuullisen liikkeeseen ja muut kulut. Määräaika, lodging hankintariviin on 6 viikkoa ennen yhtiökokous, (joka on tiivis 27 helmikuuta 2013, olettaen, että BP: n yhtiökokous pidetään tällä hetkellä suunniteltu, 11 päivänä huhtikuuta 2013).
Seuraavat tiedot sisältää mallilomakkeita, joka requisitionists voi halutessaan käyttää tarjotessaan tarvittavat tiedot BP tueksi niiden ostoehdotuksen. Ei tarvitse näiden lomakkeiden avulla voit antaa tiedot, mutta huomaa, että BP ei tarvitse hyväksyä ehdotuksen, kaikki tarvittavat tiedot jollei.
Järjestää sijoittaja tuki vaadittu tarkkuus voi olla monimutkainen prosessi (etenkin epäsuora sijoittajat ja mainoksia haltijat). On suositeltavaa, että aloitat prosessin alussa myös yhteyttä BP, jos tarvitset apua. BP ei ole velvollinen hyväksymään ehdotuksen, joka ei ole oikeudellisten vaatimusten.
bp holdings hong kong review

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...