Loading...

Buffalo Cloudstation Duo NAS - wehkamp.nl review

2,379 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 19, 2012

http://bit.ly/HV2vOd - Buffalo Cloudstation Duo 2TB NAS
Jouw muziek, foto's en video's: via elk apparaat en op elke plek. De Buffalo Cloudstation Duo, 2TB is de centrale opslagplaats voor al je bestanden.

Centraal opslaan van al je data
Je mp3-muziekverzameling wordt steeds groter. Van oude soulplaten en rockklassiekers tot de nieuwste muzikale ontdekkingen, je wilt het allemaal hebben. Daarnaast groeit je fotoverzameling elke dag en download je veel films, het liefst in HD-kwaliteit. Kortom: je hebt een gigantische hoeveelheid data in je bezit. Vaak staat dit verspreid over diverse schijven, apparaten en cd's. Praktischer is het om alles centraal op te slaan. Op een centrale plek en via internet bereikbaar voor je tablet, smartphone of andere mediaspeler. En door de back-up mogelijkheid zijn al je bestanden ook nog eens veilig opgeslagen. Dat en meer biedt de CloudStation van Buffalo Technology.

Gebruiksvriendelijk
Netwerk harddisk met twee ingebouwde disk´s van 1TB per stuk. Totale capaciteit 2TB. Maak gemakkelijk één centrale plek voor al je bestanden, foto´s en muziek met de bekroonde Buffalo Cloudstation Duo. Buffalo´s Cloudstation Duo is een high performance, multimedia, gedeelde RAID-netwerkopslag oplossing voor thuis. Zeer gebruiksvriendelijk en goed beveiligd. Cloudstation Duo gaat verder dan alleen het opslaan van bestanden. De Cloudstation Duo is via het draadloze thuisnetwerk en via internet op afstand te benaderen. Het zeer gebruiksvriendelijke menu maakt gebruik van PogoPlug. Met deze functie kun je gegevens direct, snel en kosteloos benaderen en delen, waar je ook ter wereld bent. Er is een PogoPlug-app voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry. Met één klik kunnen geselecteerde bestanden van de Cloudstation Duo gedeeld worden via bijvoorbeeld Twitter, MySpace of Facebook.

Veilig
Cloudstation maakt automatisch een kopie van video's en foto's en zet deze om naar een formaat dat geschikt is om via een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet, te bekijken. Hiervoor is dus geen extra software nodig. De Cloudstation Duo is ook DLNA-gecertificeerd. Dit maakt het mogelijk om je favoriete muziek en video's rechtstreeks vanaf de Cloudstation Duo op een PC of Mac, PS3, Xbox 360, of in je netwerk aangesloten DLNA-mediaspeler af te spelen. De Cloudstation Duo is veilig omdat de originele bestanden thuis opgeslagen zijn en gebruikers zelf kunnen bepalen wie toegang heeft tot gegevens.

Klaar voor gebruik
De unit is een twee-drive NAS-oplossing die kan werken in RAID 0 voor hoogste capaciteit en sublieme prestaties, of kan werken in RAID 1 voor bijzonder veilige redundantie opslag. CloudStation rekent geen capaciteit- of servicekosten, wordt aangesloten op je thuisnetwerk (router) en is binnen zestig seconden klaar voor gebruik.


Specificaties
- Aantal ingebouwde drives: 2
- Drive interface: SATA-II
- Harddisk grootte: 2x 1TB
- Ondersteunde RAID-niveaus: 0, 1 en Standard
- LAN: Standard Compliance: IEEE802.3ab/IEEE802.3u/IEEE802.3 Standaard
- LAN: poort: Connector RJ-45
- LAN: Aantal poorten: 1
- LAN: Data Transfer Rate: 10/100/1000Mbps
- USB: Standard Compliance: USB 2.0, USB type A
- USB: Aantal poorten: 1
- USB: Data Transfer Rate Max: 480Mbps (High Speed​​-modus)
- Protocol ondersteuning: Netwerken TCP / IP
- File Sharing: SMB / CIFS, AFP, FTP / FTPS, SFTP, HTTP / HTTPS
- Active Directory: integratie Kerberos
- Management: HTTP, HTTPS
- Tijd Synchronisatie: NTP
- Afmetingen (BxDxH): 86 x 204 x 127mm
- Gewicht: 2.3kg
- Voeding: Externe AC100-240V, 50/60Hz

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...