Loading...

Lilian Ferru in gesprek met Marieke Meulenberg: ‘Liefde als medicijn’

3,709 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 28, 2018

Dit bruisende gesprek gaat over onderwerpen die ons allen aangaan. Mogen we boos en verdrietig zijn? Waarom maken we onszelf zo klein en doen we er alles aan zodat er maar van ons wordt gehouden? Leef jij het leven zoals het voor jou bedoeld is?
Marieke Meulenberg groeit op als stoere boerendochter in Zeeland. Om te overleven wordt ze een bikkel, totdat het lichaam protesteert. In dit interview vertelt Marieke over haar ontdekkingreis, met Brandon Bays, John of God, Anita Moorjani, en de healings met Paul. Een gesprek over het innerlijk kind, leven om te overleven, familiepatronen, grenzen stellen, overgave, goddelijke helpers, ziekte en genezing, en vooral liefde als medicijn.
Creatieve duizendpoot Marieke Meulenberg is stewardess, moeder van twee zonen, heeft zes indrukwekkende katten, organiseerde reizen naar John of God, is Helende Reis therapeute, heeft een boek hierover geschreven, geeft Manna sessies en Soulhealings, en heeft onlangs het Lighthouse in Vlissingen geopend, dat ook een B&B is. www.dehelendereisindepraktijk.nl. Zie ook: www.jijbenteenwonder.nl en www.degoednieuwskrant.nl

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...