Loading...

Media-Næstved 180911 Redning / Drukneulykke

1,987 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 18, 2011

Mindst én bar ikke redningsvest da en kano i stærk strøm kæntrede under broen på Susåen ved Herlufsholm Kostskole, søndag eftermiddag.

De store mængder vand fra oven har gjort sejlads på Susåen til det rene riverrafting, med meget vand og stærk strøm til følge. Alvorligheden af det måtte tre voksne personer føle, da de skulle manøvrere en kano igennem en af gennemsejlingerne under broen ved Herlufsholm Kostskole.

På grund af den stærke strøm kom kanoen med de tre personer uheldigt ind i gennemsejlingen, og kanoen tippede. En person havde intet andet valg end at følge med strømmen og svømme ind til bredden, som lykkedes. De to andre måtte i vandet kæmpe sig op på en betonafsats under broen for at søge sikkerhed - én af dem bar ikke redningsvest.

Næstved Brand & Redning fik meldingen om ulykken kl. 13.45 og hastede afsted med frygt for af personer var ved at drukne. Heldigvis var alle tre kanosejlere ikke i Susåen. En var på land som tilstedeværende Falck-reddere tog sig af. De to øvrige befandt sig roligt under broen på den lille betonafsats.

Næstved Brand & Rednings reddere med sikkerhedsliner og tørdragter, fik til sidst ved hjælp af en gummibåd fysisk kontakt med personerne under broen, og fik dem via gummibåden sikkert i land igen, uden af nogle led overlast.

Alle implicerede fik ved dagens hændelse kun en slem forskrækkelse.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...