Loading...

Pirati s Kariba: Nepoznate plime (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)

6,177 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 7, 2011

Četvrti nastavak sage o Piratima s Kariba, jedne od najvećih filmskih franšiza u povijesti - "Pirati s Kariba: Nepoznate plime", stiže u kina 20. maja. Ovoga puta u Disney Digital 3D™!

Producent Jerry Bruckheimer i reditelj Rob Marshall donose nam još jednu uzbudljivu akcijsku avanturu prepunu zabave, dobrog humora i sjajnih glumačkih kreacija.

Kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) susreće ženu iz svoje prošlosti (Penelope Cruz) i nije siguran da li je u pitanju ljubav ili je ona samo varalica koja ga iskorištava kako bi se dokopala informacije o mjestu gdje se nalazi Fontana mladosti. Uskoro ga nagovara da se ukrcaju na brod Queen Anne's Revenge, strašnog kapetana Crnobradog (Ian McShane).

Jack se uskoro nalazi u neočekivanoj avanturi u kojoj neće znati koga treba više da se boji: žene iz prošlosti ili Crnobradog.

Glumačku postavu čine međunarodni franšizni veterinari Geoffrey Rush kao kapetan Hector Barbossa, Kevin R. McNally kao Jackov dugogodišnji prijatelj Joshamee Gibbs, te Sam Claflin kao krepki misionar i Astrid Berges-Frisbey kao misteriozna sirena.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...