Loading...

Obstaclerun 2017

1,726 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 14, 2017

Een record aantal deelnemers, perfect weer, veel publiek en een nieuwe hoofdsponsor, alle ingrediënten voor opnieuw een geslaagde Obstacle Run. Isala’96, de organiserende vereniging achter de vierde editie van de (BJG Groep) Obstacle Run Kampen kon rekenen op een record aantal deelnemers. Voor deze editie hebben zich op voorhand al 400 deelnemers ingeschreven. Het uiteindelijke deelnemersaantal kwam uit op ruim 500.

Hoofdsponsor en Obstacle run deelnemer Bart-Jan Gardebroek: "Ik ben echt ongelofelijk trots op wat A.V. Isala'96 hier met mijn collega's heeft neergezet voor de jeugd in Kampen en de Kampenaren die graag sportief bezig willen zijn. kortom een prachtige dag met sportiviteit, verbinding en iets samendoen" 

Ook dit jaar was de atletiekvereniging er weer in geslaagd een mooi parcours uit te zetten met meer dan genoeg uitdagende obstakels in onder meer het Kamper stadspark. Dit jaar voerde Isala’96 enkele vernieuwingen door waaronder een gratis kidsrun. Naast de bekende 5 en 10 km was er nu ook een 15 km route. Na de zware beproeving kon men nog nagenieten tijdens een afterparty. Het overgrote deel van de deelnemers kon het gratis biertje wat aan de finish werd uitgedeeld ook wel waarderen...

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...