Loading...

Angående videon i mataffären...

235,734 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 12, 2017

SKÖT ER I KOMMENTARSFÄLTET ANNARS STÄNGER JAG AV KOMMENTARERNA!

Här kommer en video med förklaring på videon jag postade här om dagen från mataffären som så många blev upprörda över.

Skulle ha postat en annan video tidigare med förklaring men en annan youtuber hann före med att göra en video om mig så kände att jag var tvungen att få försvara mig.

Har ni bra argument, intressanta källor, studier som motvisar det som jag säger eller kanske stärker det jag säger så får ni mer än gärna dela med er av det i kommentarerna. Jag är mer än intresserad! Har ni bara fula ord att häva ur er så håll dem för er själva är ni snälla.

HÄR KOMMER LITE VIDEOS OCH TIPS PÅ VART MAN KAN LÄSA MER OM DET JAG PRATADE OM: (Börjar ni klaga på mina källor utan att komma med en källa som motvisar att min källa har fel är jag inte intresserad)

KORV:
❥ Korv och bacon kan orsaka cancer: https://www.cancerfonden.se/nyheter/w...
❥ World Health Organization Says Processed Meat Causes Cancer: https://www.cancer.org/latest-news/wo...
❥ Q&A on the carcinogenicity of the consumption of red meat and processed meat: http://www.who.int/features/qa/cancer...

PALMOLJA
https://www.svd.se/matforetag-tagna-p...
https://www.svd.se/livsmedelsverkets-...

GMO
❥ Läs boken Miljödieten.
❥ GMO Side Effects: https://www.youtube.com/watch?v=uwX2x...
❥ GMO Foods: The 10 Most Commonly Modified Foods: https://www.youtube.com/watch?v=_R_lV...
❥ Har även fått tips från er läsare att kolla på dokumentären GMO OMG. Kolla på den här: https://www.youtube.com/watch?v=AQUm5...

DANSK STUDIE OM ENERGIDRYCK:
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Sit...

☆ MIN WEBSHOP (reklam): http://welloteket.se

☆☆☆ SOCIALA MEDIER ☆☆☆
❥ BLOGG: http://www.idawarg.se
❥ INSTAGRAM: idawarg
❥ SNAPCHAT: idawarg
❥ MUSICA.LY: idawarg

☆ För samarbeten kontakta mig på: idawarg@gmail.com

Lämna mer än gärna en kommentar innan ni går ツ ❤

Comments • 2,238

Emma Oduncu
Emma Oduncu4 months agoHighlighted comment
Gu va jag tycker synd om dig Ida
View all 2 replies
Hide replies
Sanna K
Pinned by Ida Warg
Kära finaste Ida! Sådana som du behövs här på youtube!! Trots personangrepp så är du diplomatisk och försöker minska hatets acceleration. Så fint och ansvarsfullt gjort av dig. Stor eloge 👏💗! Att påstå att du har fel och kommer med ogrundade påståenden är sorgligt i en så upplyst tid vi ändå lever i idag. Tyvärr är det ändå inte många tydligen som förstår att inom skolmedicinens vetenskap och forskningar finns det precis lika mycket humbug och kvacksalveri som inom den alternativa medicinska vetenskapen. Allt handlar bara om pengar och läkemedelsindustrin och matindustrin har köpt in sig i alla vrår för att manipulera människan till att tro på en livsstil som inte gynnar oss överhuvudtaget! Tänk om alla skulle förstå hur vi påverkas av det vi stoppar i oss och välja ett renare alternativ, det skulle bli en katastrof för så många bolagsjättar och därför gör de allt för att motarbeta vår medvetenhet genom att smutskasta allt från hälsobranschen. Samma gäller för läkemedelsindustrin. De vill inte att vi ska vara friska, då tjänar de inga pengar på att sälja oss mängder med läkemedel. De vill bara hålla oss någorlunda flytande på ytan. När vi går till läkaren tar de inte reda på grunden på problemet vi har så att vi kan läka inifrån, de ger oss medicin så att vi får bort symtomen istället. Läkare, dietister och forskare inom skolmedicinen ses som genier och de mest kunniga, men deras utbildning är grundad av Läkemedelsverket och har väldigt lite kunskap om friskfaktorer. De får lära sig om sjukdomar och vilka läkemedel som kan bota (i korta drag). Läkare jobbar med sjukdom, hälsobranschen jobbar för friskhet och FÖREBYGGANDE av sjukdom! Det är inte många som förstår det. Jag hoppas verkligen att du inte ger upp utan fortsätter att fightas för in övertygelse, för du behövs!! Ett tips som jag vill ge dig är att du gärna förbereder dig och har med källanvisning till någon seriös artikel om produkterna du rekommenderar istället för att säga att du har hört eller läst att det ska vara bra. De ÄR bra produkter, för jag är själv väldigt påläst om mycket av det du rekommenderar. Jag hade inte tid att skriva och stötta dig igår, men min son följde dramat och uppdaterade mig och både han och jag var så upprörda över vad du fick utstå! Hur vissa kan påstå saker de inte har en aning om bara för att de vill stödja "sin" youtuber. Mina tankar var hos dig hela dagen igår och är fortfarande, så jag kände att jag behövde höra av mig. Många kramar till dig, du är BÄST 💗💗💗!
View all 43 replies
Hide replies
Volystin
"kaffe är inte lika starkt, det innehåller inte lika mycket koffein som energidryck". Kaffe innehåller mer koffein än vad energidryck gör. Iallafall det vanliga bryggkaffet som många dricker. Ännu ett faktafel :)
View all 4 replies
Hide replies
Svarifaxx
Förstår ärligt talat inte hur du tänker. Vadå "Varför han tycker att GMO framställd mat eller citronsyra inte är farligt"? Det är ju inte farligt. Det är väl inget man tycker? Är det inte farligt så är det ju inte det. Och nej Taurin framställs inte av tjururin. Varför kan du inte bara stå för att din video blev totalt misslyckad och att du hade helt fel i det du sa?
View all 7 replies
Hide replies
hobodobo !
Lite deprimerande hur ett seriöst bokförlag som bonnier fakta tar upp "miljö dieten" vilket är en bok baserade på gamla ideer och rent påhitt från endast en mans perspektiv. Sanningen är att GMO modifierade plantor räddar liv i Afrika och Asien genom att göra plantorna mer tåliga mot hettan och producera mer skörd. Mycket tråkigt att du sitter och gör filmer där unga tittare sitter och lyssnar på sån här skit.
View all 5 replies
Hide replies
Sad Stuff
1. Ida är INTE en ''ung kvinna'', hon är 30 år och ska inte behandlas som hon är en ''försvarslös naiv tonåring''. Hon är lika mycket vuxen som Johan är. Att Johan är en pappa gör hans val mycket mer förståligt då du måste inse att majoriteten av Idas följare är lättpåverkade barn. Dem litar på Ida och vad hon säger utan tvivel även fast SO lärare markerar hur viktigt källkritik är. Johan är inte ansvarig för hatkommentarerna då han ej uppmanade att tittarna skulle skicka hat till henne. Dem som skickade hat till Ida är samma sorts lättpåverkade barn som skulle sluta äta gluten om hon sa att det var dåligt även utan grundande vetenskapliga bevis. 2. Som offentlig person så kan man inte klaga på hatkommentarer om man gör fel. Ja, vissa folk kan inte bete sig, vilken nyhet... men inget du kan få bort/eradikera. Gör om, gör rätt. Youtubers får hatkommentarer hela tiden och jag uppmanar till att Ida borde banna ord som hon tycker är upprörande som många andra youtubers gör och så är det problemet fixat istället för att starta videon som ett offer som hon är ensam med att få sådant hat. 3. Tror knappast Johan gjorde det som ett ''PR trick'' då hans youtube kanal består av just mat och matlära samt att du gjorde en video som var en kopia (ytbers kopierar varandra hela tiden, inget nytt, bara en anledning varför han svarade på den.) på en av hans serier vilket är varför han reagerade då all den fakta du utgav var inte korrekt eller elaborerad.
View all 7 replies
Hide replies
Manda Lundiss
No hate men asså han sa bara i sin video vad du sa fel och han säger ju att allt du läser på någon sida är nt rätt så snälla kan du bara sluta tro att du kan allt❤️fattar att du nt köper sakerna för att du e vegan men din mat affärs video var väldigt onödig💓😍det här är vad jag tycker
View reply
Hide replies
Oskar Olsson
"han står och drar sig i håret" hahaha där tappa jag troendet på den här videon
View reply
Hide replies
aggr5000
Naw blev du ledsen? Finns i chatten...
View reply
Hide replies
Laurent
De du sa i din video va felaktig fakta. Därav kritik. Svårare än så är de ju inte? Sen finns det folk som slänger sjukt dumma kommentarer utan att tänka efter vad följderna kan ge. Men de ska man försöka se igenom. För dom förtjänar ej att uppmärksammas. Finns människor till allt. Du förtjänar kritik inte påhopp.
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...