Loading...

Känslomässigt ljug om Afghanistan i Ring p1 telefonsluss.

7,444 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 5, 2017

SR Ring P1 undviker konsekvent att ta med inlägg som ger en relevant bild av situationen i Afghanistan. Däremot släpper de igenom en person som säger att det är bättre att vi ger afghanerna dödshjälp än att vi skickar dem till Afghanistan. Hör samtalet med telefonslussen för Ring P1 om säkerheten i Afghanistan. Journalisten i slussen möter fakta från FN med känslomässigt ljug.

Faktum är att trafiken i Afghanistan enligt WHO dödar fler människor än antalet civila som dör av krig och bomber enligt FNs kvartalsrapport från UNAMA.

År 2013 dödades enligt Världshälsoorganisationen 4734 människor i trafiken i Afghanistan. Under toppåret 2014 dödades 3709 civila av krig och bomber enligt UNAMA rapporter (FN).
Sedan dess har antalet minskat.

Kvinnan i slussen kan inte ta in dessa fakta utan fortsätter tala om hur farligt det är.

Asylbedrägeriet som har pågått i många år är det största bedrägeriet i Sveriges historia. Det sysselsätter många människor och har skapat mångmiljonärer bland advokater och flyktingentreprenörer.
Det måste bli ett stopp för detta men det förefaller helt omöjligt när SVT, SR, DN, SvD och alla andra ledande medier fortsätter att ge oss medborgare en falsk information.
Oftast ljuger de inte själva men låter olika personer framträda med felaktiga budskap som aldrig korrigeras.

Vi föreslår att du säger upp dina licenser och prenumerationer på dessa falska informationsbärare och istället ger ditt stöd till trovärdiga alternativa medier.

Gillar du våra program kan du ge ditt stöd genom insättning till bankgironummer 147-0558 eller Swish 070-225 9989. Vi publicerar ingen information om givare.
Det är också möjligt att bli månadsgivare genom att sätta in pengar direkt på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer för Marginalen bank)

Besök vår hemsida på www.swebbtv.se

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...