Upload

Loading...

Sami yusuf - Hasbi Rabbi with lyrics(albanian + english)

42,516 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 18, 2008

Sami Yuhuf - Hasbi Rabbi with Lyrics
Me perkithim shqip


O Allah the Almighty(o Allah i plotëfuqishem)
Protect me and guide me(Ruajëm mua dhe udhëheqëm mua)
To your love and mercy(me dashuri edhe meshirë)
Ya Allah dont deprive me(O Allah mos më provo mua)
From beholding your beauty(Nga shikimi i bukuris suaj)
O my Lord accept this pleas(O zot pranoje këtë lutje)

CHORUS:

Hasbi rabbi jallAllah
Ma fi qalbi ghayrullah
My Lord is enough for me, Glory be to Allah(Zoti im është mjaftë për mua, madhështia qoftë tek Allahu)
There is nothing in my heart except Allah(Asgjë nuk ka tjeter në zemrën time vetëm Allah)

CHORUS

Hindi:
Wo tanha kaun hai
Badshah wo kaun hai
Meherba wo kaun hai
Who is the only One?(kush është vetëm një?)
Who is the King?(kush është mbreti ?)
Who is the Merciful?(kush është i zemërgjer?)

Kya unchi shan hai
Uskey sab nishan hai
Sab dilon ki jan hai
Who is the most praised and benevolent?(kush është me lavdrimëtari dhe mirëdashësi)
Whatever you see in this world is His sign(çdo gjë që shihni në këtë botë është shenjë e tij)
Hes the love of every soul(ai është dashuria e çdo shpirti)

CHORUS

Turkish:
Affeder gunahi
Alemin padisahi
Yureklerin penahi
He is the Forgiver of all sins(Ai është falësi i të gjitha mekateve)
He is the King of the universe(Ai është mbreti i universit)
He is the Refuge of all hearts(ai është strehimi i të gjithë zemrave)

Isit Allah derdimi, bu ahlarimi
Rahmeyle, bagisla gunahlarimi
Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi
O Allah hear my sorrows and my sighs(O Allah ndëgjoj dhimbjet dhe pëshpëritjet e mia)
Have mercy and pardon my sins(ki mëshir dhe falmi mëkatet e mia)
Bless my night and days(bekoj netët dhe ditët e mia)

CHORUS

Arabic:
Ya rabbal alamin
Salli ala Tahal amin
Fi kulli waqtin wa hin
O Lord of the worlds(O Zoti i botës)
Send peace and blessings(Dërgo paqe dhe bekim)
On Ta-ha the trustworthy(o Ta-ha i plotëbesuar)
In every time and at every instant(Në çdo kohë dhe në çdo moment)

Imla qalbi bil yaqin
Thabbitni ala hadhad din
Waghfir li wal muslimin
Fill my heart with conviction(mbushe zemrën time me bindje)
Make me steadfast on this Religion(bëj patundshmeri në këtë fe)
And forgive me and all the believer(dhe na fal mua dhe të gjithë besimtarëve)

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...