Loading...

Verborgen camera actie Bas van Hout en Junk Ron Ostrowski tegen Steve Brown

26,105 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 18, 2012

Bas van Hout is bezig een 'verklaring' te kopen van de al meer dan 30 jaar zwaar verslaafde aan alcohol en harddrugs handelingsonbekwame Ron Ostrowski. Ron Ostrowski staat officieel geregistreerd als verslaafde draaideur crimineel bij justitie.

Acht jaar na de mislukte moordaanslag op ex-hasjhandelaar Steve Brown in Amsterdam, heeft justitie een verdachte in beeld. Het gaat om de 45-jarige Bosniër Izudin S., meldt Het Parool zaterdag. Brown werd op 9 december 1999 twee keer in zijn buik geschoten voor zijn woning in de Biesboschstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Hij raakte zwaargewond, maar overleefde de aanslag. De zaak is nooit opgehelderd. S. zat al vast in Nederland op verdenking van betrokkenheid bij de eveneens mislukte tweede moordaanslag op de Amsterdamse topcrimineel Cor van Hout. Justitie denkt nu volgens Het Parool dat hij de man is die op een compositietekening staat die na de aanslag op Brown werd gemaakt aan de hand van een getuigenverklaring. De man zou de bestuurder van het busje zijn geweest die de dader na de aanslag oppikte.

(Bron http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws... Trouw)

en zie ook video Politie informant Bruine Rat Bas van Hout met Junkie Ron Ostrowski. https://www.youtube.com/watch?v=WeJH6...

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...