Loading...

Padec Republike: Predsedovanje Barack Obame | Slovenski podnapisi

14,765 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 23, 2012

Donirajte Bitcoin: 1AvgZRsRQTBgUCzY6xDCMzRckz2VDdn96C

http://wearechange.si

Padec republike prikazuje, kako tuji korporativni karteli vodijo gospodarstvo ZDA v propad. Svetovni voditelji napovedujejo, da je čas za svetovno vlado blizu in da bodo ameriški dolar kmalu zamenjali z mesta svetovne rezervne valute.

Predsednik Obama je kršil določilo 1/9 ameriške ustave, ko je predsedoval Varnostnemu Svetu OZN in s tem postal prvi ameriški predsednik, ki je hkrati predsedoval mednarodnemu telesu.

Tehnokratska diktatura je v končni fazi priprav medtem, ko se človekove pravice zamanjšujejo povsod po svetu. Povsod se spušča železna zavesa visoko-tehnološke diktature.

Mednarodni režim voden s strani neizvoljene korporativne elite uvaja planetarni davčni sistem na osnovi izpustov CO2, ki bo obvladoval vse človeske aktivnosti in vzpostavil sistem neofevdalnega suženjstva.

Postavljalci imidža so Obamo svetu predstavili kot odrešitelja. V resnici je trojanski konj, ki mora množice pomiriti ravno dovolj dolgo, da globalisti dokončajo svoj načrt.

Ta film predstavlja zgradbo novega svetovnega reda in kaj imajo globalisti v rokavu za ves svet. Bolj pomembno, sporoča nam, kako lahko "mi ljudje" ponovno vzamemo stvari v svoje roke, obrnemo tok dogodkov iz kriminalnega nazaj v pravičnega in spravimo tirane pred roko pravice.

Film Alexa Jonesa

http://wearechange.si
https://twitter.com/#!/WeAreChangeSL
http://fb.me/We-Are-Change-Slovenia
https://twitter.com/#!/endgame984

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...