Loading...

Villa Politica - Pieter DeCrem ladderzat in New York

18,080 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 2, 2008

"Wat een facisme. +10 voor de oppositie. Deze mensen voelen zich verheven boven het gepeupel en walgt er van dat het volk nu ook middelen heeft om hun mening kenbaar te maken.
Hij heeft het over het beschermen van zijn integriteit! De schijn ophouden zal hij bedoelen. Integriteit heeft hij duidelijk NIET.
Gatverdamme, België is er nog erger aan toe als Nederland. Ik moet weg uit de EU."

"Ook mooi opgezet: De voorzitter die de minister er op wijst dat hij niet hoeft te antwoorden op de laatste beschuldiging van de parlementariër.
Overigens geeft dit filmpje aan hoe een politicus in elkaar steekt. Je moet nog kunnen liegen als je fluit"

"Zijn laatste zin over het beschermen van zijn integriteit is lachwekkend. Hij heeft met dit hele optreden dat beete integriteit wat hij nog had de vuilbak ingegooid.
Zijn arrogantie en zijn egoïsme vind ik schrikbaarwekkend.
Arrogant
- omdat hij geen antwoord vragen van parlementsleden
- omdat hij geen documenten overhandigt
- omdat hij verontwaardigd reageert op de vraag om een peperduur 7-daags tripje naar New York te verantwoorden terwijl hij hiervoor belangrijke afspraken heeft afgezegd (in de kroeg gaf hij n.b. toe dat hij enkel voor de fun naar NY ging)

Egoïsme, omdat hij met droge ogen beweert dat hij niets met het ontslag te maken heeft. Alsof je niet kan voorspellen wat het gevolg is wanneer je als minister bij een werkgever klaagt over de handelingen van een werknemer.
Zo mogelijk nog erger vind ik dat hij gewoon staat te liegen hetgeen glashard is aangetoond in dit filmpje. Eerst ontkende hij iets waarvan hij later toegaf dat het toch gebeurd was. Nog niet zo lang geleden was het een gewoonte dat een minister die betrapt werd op liegen werd weggestuurt door het parlement. "

"Jullie hebben één Ballin, wij hebben er dertig.

Zo zie je wat daar allemaal tussen die CD&V zit. Alles ontkennen, en ondertussen gestapo-gewijs een mannetje op de zaakvoerder van het café sturen.
Kartonnen doos voor Crembo en opruimen dat bureautje."

"Wat een lutserts, zinsdelen 3 keer herhalen en alsnog niks nuttigs zeggen. Hij geeft in feite toe dat hij geen volle agenda had door te zeggen dat hij juridische maatregelen neemt om zijn 'integriteit' te beschermen. hahaa!!"

"Wist niet dat België er zo erg aan toe was. Wat een beschamende vertoning van deze arrogante galbak inclusief het klapvee aldaar in de bankjes."

"Pieter De Crem scares me.

He is on a mission to have an entry in our history books, not in the interest of our country but out of shear personal ambition.
Over the last four years he fiercely attacked the former Minister of Defense for abusing the army for private matters and for getting us involved into the war in Irak simply because we offered the US Army access to our railway network and our harbours.
As he became Minister of Defense himself, De Crem didnt hesitate to send tanks to his home town to figure in a local parade, nor did he hesitate to go on a world wide meet-and-greet and to send our troops to some of the worlds most dangerous warezones in order to fight, not in order to rebuild and support.
copyrights vrt
http://www.nathalielubbebakker.com/?p...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...