3,759
 • | Ving Norge | En dag i Disneyland® Paris - en verden av magi og fornøyelser!

  17,716 views 3 months ago
  Opplev en verden av magi og fornøyelser! I Disneyland® Paris får hele familien oppleve karuseller, festlige opptog, spektakulære show og storslagne parader.

  Selv hotellene er magiske! Bor du for eksempel på Disney's Newport Bay Club® bor du på et hotell i New England-stil. Eller hva med Disney's Hotel Cheyenne®, i ekte ville vesten- stil?
  På Disneys eget villmarkshotell, Disney's Davy Crockett Ranch®, bor du i bungalower med naturen som nærmeste nabo. I hotellets innendørsbasseng er det vannsklier og i stallen kan du klappe søte sauer og ponnier.

  Mer magi kan du finne her: http://bit.ly/2MA4qv1 Show less
  Read more
 • Casa Cook

  Casa Cook - Velvære, design og høy komfort

  Casa Cook er Vings hotellkonsept for den moderne reisende som har høye krav til komfort og lekker design. Her får du en kombinasjon av avslappende ferie og muligheten til å oppleve og bli inspirert av den lokale atmosfæren. Hotellene har en tydelig velværeprofil, noe som vises i både treningsutvalget og menyene. På Casa Cook nyter du mat laget med lokale råvarer og du kan holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer.

  Casa Cook passer ganske enkelt for deg som er ute etter en innholdsrik og sunn ferie. Og for deg som vil bo veldig bra. Alle rom på Casa Cook er i lekker design og byr på det lille ekstra. Mange av rommene har for eksempel direkte utgang til basseng. Andre ligger på stranden. På Casa Cook har du også nærhet til de lokale tavernaene og du kan oppleve perlene langt borte fra de kommersielle turiststrøkene. Det perfekte valget for deg som vil at din reise skal gi deg minner som varer enda lenger.
  This item has been hidden
 • Ocean Beach Club Hotels Play all

  This item has been hidden
 • Sunprime Hotels - skreddersydd for deg som reiser uten barn Play all

  Sunprime Hotels er Vings egne designhotell for voksne som reiser uten barn. https://www.ving.no/sunprime
  This item has been hidden
 • Sunwing Family Resort - Vings eget familieparadis Play all

  Sunwing Family Resorts er Vings egne familiehotell og det aller beste vi kan tilby barnefamilier. https://www.ving.no/sunwing
  This item has been hidden
 • Lollo og Bernie Play all

  "Lollo & Bernie Song" er skrevet av Kent Olsson.
  På hotellene våre med Lollo & Bernie Kids Club er det et stort utvalg av aktiviteter for barna. https://www.ving.no/barneklubb-lollo-bernie
  This item has been hidden
 • Reisemålsfilmer Play all

  Med Ving kan du reise til over 400 reisemål! Velkommen til Vings verden https://www.ving.no/reiser
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...