4,137
 • Velkommen til Cook's Club | Ving Norge

  654 views 3 months ago
  I sommer kan du legge ferien til oasen Cook’s Club – det siste i rekken av våre nye, skreddersydde hotellkonsept. Cook’s Club har aldersgrense 16 år og er designet for en helt ny generasjon feriegjester.

  Hotellene tilbyr et paradis for deg som har en tilbakelent, men nysgjerrig holdning til livet. Du som gjerne omgås likesinnede i et avslappet, bohemsk miljø med fokus på at alle skal trives og ha det bra.

  https://www.ving.no/cooks-club Show less
  Read more
 • Casa Cook

  Casa Cook - Velvære, design og høy komfort

  Casa Cook er Vings hotellkonsept for den moderne reisende som har høye krav til komfort og lekker design. Her får du en kombinasjon av avslappende ferie og muligheten til å oppleve og bli inspirert av den lokale atmosfæren. Hotellene har en tydelig velværeprofil, noe som vises i både treningsutvalget og menyene. På Casa Cook nyter du mat laget med lokale råvarer og du kan holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer.

  Casa Cook passer ganske enkelt for deg som er ute etter en innholdsrik og sunn ferie. Og for deg som vil bo veldig bra. Alle rom på Casa Cook er i lekker design og byr på det lille ekstra. Mange av rommene har for eksempel direkte utgang til basseng. Andre ligger på stranden. På Casa Cook har du også nærhet til de lokale tavernaene og du kan oppleve perlene langt borte fra de kommersielle turiststrøkene. Det perfekte valget for deg som vil at din reise skal gi deg minner som varer enda lenger.
  This item has been hidden
 • Ocean Beach Club Hotels Play all

  This item has been hidden
 • Sunprime Hotels - skreddersydd for deg som reiser uten barn Play all

  Sunprime Hotels er Vings egne designhotell for voksne som reiser uten barn. https://www.ving.no/sunprime
  This item has been hidden
 • Sunwing Family Resort - Vings eget familieparadis Play all

  Sunwing Family Resorts er Vings egne familiehotell og det aller beste vi kan tilby barnefamilier. https://www.ving.no/sunwing
  This item has been hidden
 • Lollo og Bernie Play all

  "Lollo & Bernie Song" er skrevet av Kent Olsson.
  På hotellene våre med Lollo & Bernie Kids Club er det et stort utvalg av aktiviteter for barna. https://www.ving.no/barneklubb-lollo-bernie
  This item has been hidden
 • Reisemålsfilmer Play all

  Med Ving kan du reise til over 400 reisemål! Velkommen til Vings verden https://www.ving.no/reiser
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...